نماد سایت گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت

ترک خوردگی کابینت و عوامل آن

ترک خوردگی کابینت و عوامل آن

دلیل ترک خوردگی کابینت چیست و چگونه از آن جلوگیری کنیم؟

ترک خوردگی کابینت می‌تواند حسابی توی ذوق بزند، شاید هنوز مدت زیادی از خرید کابینت جدیدتان نگذشته باشد، شاید هزینه و انرژی زیادی صرف آن کردید و ناگهان با یک ترک خوردگی کابینت ناراحت کننده مواجه شده‌اید. هر چند که به نظر متخصصین گریت کابینت حتما علت ترک خوردن صفحه کابینت باید به صورت تخصصی بررسی شود، نگهداری و نظافت درست بر طول عمر مفید کابینت اضافه می‌کند و مانع از هرگونه آسیب و ترک خوردگی در آن می‌شود. اگر شما هم با مشکل ترک خوردگی کابینت مواجه شدید یا می‌خواهید از ترک خوردگی کابینت پیشگیری کنید، این مقاله مخصوص شماست!

 

اگر به اطلاعات بیشتر درمورد ترک خوردگی کابینت احتیاج دارید، این نوشته‌ها را از دست ندهید!

 

 

وقتی ترک خوردگی کابینت را تجربه می‌کنیم…

برای یک آشپزخانه‌ی ایده‌آل، هیچ چیز از ترک خوردگی کابینت بدتر نیست! مواردی از قبیل جنس مغزی کابینت، ضخامت مورد استفاده و نوع رنگ می‌تواند بر مقاومت کابینت در مقابل عوامل مختلفی همچون تغییر دما، رطوبت و وزن بالا تاثیر گذار باشد، بنابراین در زمان انتخاب متریال برای طراحی کابینت آشپزخانه، کابینت ساز و صاحب خانه باید حتما به آب و هوا و فضایی که قرار است کابینت در آنجا نصب شود، به صورت ویژه توجه نمایند. ترک خوردگی کابینت معمولاً به دلیل انبساط و انقباض ناشی از تغییرات در سطح رطوبت و دما ایجاد می‌شود و انتخاب متریال مناسب با توجه به آب و هوا در این موضوع بسیار اهمیت دارد.

البته در بررسی علت ترک خوردن صفحه کابینت مشاهده شده که در برخی از موارد این ترک‌ها ناشی از وزن بیش از حد وسایل، بر روی کابینت ایجاد می‌شود و صاحب خانه‌ها باید برای افزایش طول عمر کابینت در زمان استفاده از آن به این نکته توجه کرده و از پر کردن بیش از حد کابینت‌ها و یا گذاشتن لوازم سنگین بر روی صفحه کابینت خودداری نمایند. در مناطق زلزله خیز هم، ترک خوردن صفحه کابینت اتفاقی کاملا رایج و متداول است.

عوامل موثر بر ترک خوردگی کابینت بسیار زیاد و متنوع است و همین موضوع بعضا تشخیص این مسئله را برای افراد متخصص هم دشوار می‌کند. ولی به صورت کلی علت ترک خوردن صفحه کابینت را می‌توان به دو بخش پایین بودن کیفیت متریال مصرفی و عدم استفاده اصولی از کابینت‌ها تقسیم بندی کرد.

در ادامه قصد داریم برخی از رایج‌ترین علل ترک خوردن صفحه کابینت را برای شما شرح دهیم تا بهتر بتوانید از این اتفاق جلوگیری کنید:

 

از ترک خوردگی کابینت جلوگیری کنید!

همواره رعایت برخی نکات جزیی و ساده می‌تواند از مشکلات بزرگ و جدی جلوگیری نماید. در مورد ترک خوردن صفحه کابینت هم این موضوع صدق می‌کند و اگر صاحب خانه پس از نصب کابینت به موارد مختصری توجه داشته باشد، عمر مفید کابینت افزایش یافته و تا سال‌های طولانی هیچگونه ترک خوردگی را تجربه نخواهد کرد.

رعایت نکات زیر به شما کمک می‌کند که مانع از ظاهر شدن هرگونه ترک بر روی‌کابینت خود شوید، این نکات مهم عبارتند از:

اگر صفحه کابینت شما ترک خورده و برای رفع این مشکل می‌توانید از مواد خاصی برای پوشش درزها و جلوگیری از گسترش آن استفاده کنید. برای پوشاندن ترک‌های روی صفحه کابینت، بهترین راه استفاده از درزگیر می‌باشد، با توجه به اینکه اکثر صفحه کابینت‌ها از مشتقات چوب هستند و بر روی آن‌ها روکش نصب میگردد، ابتدا باید با متریال مخصوصی که برای این کار وجود دارد، درزگیری انجام گیرد و سپس بر روی آن روکش جدید نصب شود. با این کار ترک ایجاد شده بر روی صفحه کابینت ترمیم شده و ظاهر کار هم زیبایی خود را دوباره به دست می‌آورد و ترک از دید مخفی می‌ماند.

در گذشته بیشتر از سنگ گرانیت برای صفحه کابینت استفاده می‌شد که خب به طبع مشکل ترک خوردن را نداشت، اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، صفحه گرانیتی جای خود را به ام دی اف و فرآورده‌های چوبی داده است و هر کدام این متریال جدید نیاز به مراقبت‌های ویژه‌ای دارد. به همین دلیل است نمی‌توان به طور قطعی گفت که کدام جنس و مدل ترک نمی‌خورد و یا آسیب نمی‌بیند ولی رسیدگی به موقع و نگهداری صحیح و اصولی می‌توانند از هرگونه آسیب جدی به انواع صفحه کابینت جلوگیری کند.

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]
خروج از نسخه موبایل