دیوایدر چیست و انواع آن

دیوایدر چیست و انواع آن

دیوایدر چیست؟

در صنعت دکوراسیون داخلی از واژه‌های پارتیشن و دیوایدر در مفهوم کلی برای جدا کردن فضاها استفاده می‌شود اما در معنای خصوصی‌‌تر پارتیشن به نوعی از جدا کننده‌ها گفته می‌شود که بیشتر جنبه کاربردی آن مدنظر است. اما واژه دیوایدر برای جدا کننده‌هایی استفاده می‌شود که علاوه بر جدا کردن هر قسمت از یکدیگر جنبه دکوری در آن بسیار مهم است. در ساخت یک پارتیشن از مواد اولیه متفاوت می‌توان استفاده کرد.

 

به اطلاعات بیشتر درمورد دیوایدر و انواع آن نیاز دارید؟ این مقالات را هم بخوانید!

 

 

مشخصه‌های پارتیشن‌های گریت کابینت

  • پارتیشن تمام ام دی اف تک جداره: پارتیشن تمام ام دی اف تک جداره شامل یک قاب 8 الی 10 سانتیمتری با ارتفاع عموما 120 تا 240 سانتی متری (بستگی به نوع کاربرد و استفاده) می‌باشد که یک لایه ام دی اف در وسط این قاب نصب می‌گردد. عرض این نوع پارتیشن نباید بیشتر از 110 سانتی‌متر باشد. (حداکثر) و مناسب‌‌ترین عرض برای این نوع پارتیشن 90 سانتی‌متر می‌باشد. در صورتیکه عرض قسمتی که قرار است پارتیشن در آن محل نصب شود بیشتر باشد که عموما هم همینطور است کل عرض فضای مورد نظر را تقسیم بندی کرده و نزدیکترین عدد به 90 سانتی متر را در نظر گرفته و بدین صورت تعداد قطعات پارتیشن را محاسبه می‌کنیم. پس از ساخت این قطعات آن‌ها را با پیچ فیکس به یکدیگر مهار کرده و در نهایت توسط یک لایه ام دی اف دیگر این قطعات از بالا به یکدیگر اتصال می‌دهیم.
  • پارتیشن دو جداره تمام ام دی اف: پارتیشن دو جداره تمام ام دی اف نوع دیگری از پارتیشن‌های ماست. ساختار این نوع پارتیشن دقیقا شبیه به پارتیشن تک جداره می‌باشد با این تفاوت که به جای یک لایه ام دی اف در وسط قاب از دو لایه ام دی اف در دو طرف قاب استفاده می‌کنیم. این مدل پارتیشن نسبت به نوع اول استحکام بیشتری دارد اما به طبع از لحاظ اقتصادی نیز هزینه بیشتری را شامل می‌شود. البته در ابعاد کوچکتر اصلا نیازی به دو لایه کردن پارتیشن نیست.
  • پارتیشن تمام ام دی اف دو جداره با پنجره شیشه ای: این نوع پارتیشن صرفا برای جدا کننده‌هایی با ارتفاع بیشتر از 150 سانتی متر استفاه می‌شود. معمولا تا ارتفاع 120 سانتی متر از انواع چوب و ام دی اف و از این ارتفاع به بالا از قاب شیشه‌ای به جای ام دی اف یکپارچه استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن بیشتر در فضاهای اداری رسمی مانند بانک‌ها کاربرد دارد و در بیشتر مواقع شیشه‌های وسط کادر را با استفاده از فناوری سندبلاست نیمه مات می‌کنند. و یا از پرده‌های مخصوص این نوع پارتیشن در وسط کادر شیشه‌ای استفاده می‌شود که می‌توان آن‌ها را توسط مخصوص بسته کرد.
  • پارتیشن تمام شیشه‌ای: این نوع پارتیشن معمولا از کف تا سقف را پوشش می‌دهد و عرض هر یک از قطعات آن حدود همان 90 سانتی متر می‌باشد. در قسمت کف و سقف شیشه‌ها از یک نبشی فلزی مخصوص برای نگهداری پارتیشن استفاده می‌شود. توجه داشته باشید که لازم است حتما شیشه‌های مورد استفاده سکوریت (نشکن) شوند و حداقل ضخامت آن‌ها باید 8 میلیمتر باشد. پارتیشن‌های تمام شیشه‌ای را نیز می‌توان با فناوری سندبلاست به شکل‌های مختلف طراحی کرد و نمای زیباتری را برای آن به وجود آورد. این نوع پارتیشن برای شرکت‌های مدرن بیشترین کاربرد را دارد.

 

سندبلاست چیست؟

سندبلاست روشی است که در آن ساینده با سرعت بسیار زیاد از داخل یک نازل با کمک فشار هوا بر سطوح پرتاب شده و باعث پاکسازی سطوح می‌شود. سندبلاست در فرهنگ لغت به معنی ماسه پاشی می‌باشد، برای همین است که بعضی‌ها به جای واژه ی سندبلاست، از واژه ی ماسه پاشی استفاده می‌کنند. سندبلاست برای آماده سازی سطوح، رسوب زدایی، زنگ بری، زبر کردن سطوح قطعات، رنگ برداری سطوح داخلی و خارجی قطعات و … به کار می‌رود. سندبلاست با آب به کمک دستگاه واترجت انجام می‌گیرد، به این صورت که یک ماده ی سنگین‌‌تر مانند ماسه و یا سیلیس با آب ترکیب می‌شود و با سرعت بسیار زیاد به سطح مود نظر پرتاپ می‌شود.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | 1.roomdivideFEAT 1

فشار و سرعت بسیار بالای آب در کنار مواد سایشی (ماسه، سیلیس، مسباره و …) باعث جدا شدن جرم و رسوب از سطح اجسام مورد نظر می‌شود. پارتیشن ترکیب ام دی اف و آلومینیوم (چوب و فلز) در این مدل از زه و نبش‌های آلومینیومی جهت ساخت اسکلت کار استفاده می‌شود و در وسط آن یک لایه ام دی اف یا چوب نصب می‌گردد.

 

کاربرد دیوایدر دانشجویی کوچک

نقش اصلی دیوایدر یا همان مقسم، جدا کردن چند کاغذ از هم با مطالب نامرتبط یا حتی مرتبط‌ می‌باشد. از زمان قدیم هر کتابی که چاپ‌ می‌شد سعی می‌کردند برای راحتی خواننده آن کتاب، نواری از جنس پارچه ای بر روی آن کتاب تعبیه کنند که با قرار دادن این مقسم برای زمانی که دوباره به آن کتاب مراجعه‌ می‌شد به راحتی به صفحه مورد نظر دسترسی داشته باشند. از کاربردهای دیگر دیوایدر‌ می‌توان استفاده از آن در زونکن برای جدا کردن مدارک از هم را نام برد.

معمولاً اکثر کارمندان یا دانشجویان به علت زیاد بودن مطالبی که با آن‌‌ها سر و کار دارند نیازمند وسیله ای هستند که بتوانند اسناد و مدارک یا حتی جزوات خود را از هم تفکیک کرده تا دسترسی راحتی در زمان نیاز به آن‌‌ها داشته باشند و همچنین در عین حال که آن‌‌ها را از هم جدا‌ می‌کنند بتوانند همه اسناد و مدارک خود را یکجا و در کنار هم داشته باشند.

برای حل همچنین مشکلی تنها وسیله مفید دیوایدر یا مقسم‌ می‌باشد. دیوایدر یا جداکننده یکی از اقلام مهم لوازم التحریر محسوب‌ می‌شود که در عین سادگی خیلی کاربردی و مفید است. انواع دیوایدر مقوایی و دیوایدر پلاستیکی در رنگ بندی متنوع در بازار لوازم التحریر عرضه‌ می‌گردد که شما‌ می‌توانید با استفاده از دیوایدر، جزوات و مدارک خود را به راحتی از هم جدا کنید.

 

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.