راهنمای قیمت تمام شده کابینت وکیوم
کابینت وکیوم یکی از کابینتهای مورد علاقهی شرکت گریت کابینت و از تخصصیترین کارهای ماست! یکی از پیشرفتهترین و باکیفیتترین دستگاههای وکیوم کابینت با روکشهای خارجی کرهای و ترک در اختیار شرکت گریت کابینت است که نه تنها کیفیت و اصالت را تضمین میکند، بلکه با قیمت بسیار مناسبتر از بازار برای شما طراحی، ساخته و اجرا خواهد شد و در نهایت قیمت تمام شده کابینت وکیوم برای شما در هر متر چند صد هزار تومان ارزانتر محاسبه میشود. کابینت وکیوم یکی از پرطرفدارترین کابینتهای آشپزخانه میباشد که تنوع رنگ بالا، بهترین طرح و مدلهای جدید زیبا و متناسب با سبکهای مختلف دکوراسیون و قیمت مناسب از مهمترین ویژگیهای آن به شمار میرود.
بد نیست پیش از کسب اطلاعات درمورد قیمت تمام شده کابینت وکیوم، این نوشتهها را مرور کنید!
- بهترین شرکت کابینت وکیوم
- دکوراسیون آشپزخانه کابینت وکیوم
- آیا کابینت وکیوم برای آشپزخانه عروس مناسب است؟
وکیوم چیست و قیمت تمام شده کابینت وکیوم چقدر است؟
این کابینتها که به کابینت ممبران نیز شناخته شده میباشند، دارای بدنه ام دی اف با روکش پی وی سی بوده و ایجاد طرح و نقوش برجسته در بخشهای مختلف آن جلوه منحصر به فردی را به این کابینت بخشیده است. این کابینت به کابینتی گفته میشود که در آن از روکش وکیوم استفاده شده باشد. بهتر است بگوییم که ممبران یا وکیوم یک سری روکش پیویسی هستند که بر روی جنسهای مختلف از جمله ام دی اف، چوب یا نئوپان کشیده میشوند و به آن جنس خام زیبایی میبخشند. اکثر این روکشهای پیویسی بر روی ام دی اف کشیده میشوند و متریال خام کابینتهای وکیوم تولیدی گریت کابینت اغلب ام دی اف است.
روال کار به این صورت است که بر روی ام دی اف خام یا ام دی افی که با دستگاه سی ان سی ابزار زده شده است ابتدا چسب زده میشود و به کمک تکنولوژی مخصوص روکش برای روی آن وکیوم میشود. معمولاً به دلیل قیمت بالا، فقط آن سمت ام دی اف که به سمت بیرون است روکش وکیوم میشود و طرف دیگر با پیویسی سفید پوشش داده میشود. معمولاً کابینت وکیوم را با کابینت کلاسیک یکی میدانند اما درواقع کابینت وکیوم میتواند هم به صورت کلاسیک و هم به صورت مدرن کار شود و این موضوع به سلیقهی شما و همچنین متراژ و نقشهی آشپزخانهتان دارد و در جلسهی مشاورهی رایگان با متخصصین گریت کابینت مطرح خواهد شد.
این کابینت دارای مدلهای مختلف و دو نوع طرح روکش است. نوع اول هم مناسب طرحهای کلاسیک و هم مناسب طرحهای مدرن است، اما روکشهای ضخیمتر و براق نیز وجود دارد که مخصوص کابینت وکیوم مدرن است. با توجه به طرح و رنگ میتوان از روکشهای نوع اول در طرحهای مختلف مدرن و کلاسیک کابینت وکیوم استفاده کرد و روکش نوع دوم که ضخیم و براق است فقط در طرحهای مدرن قابل استفاده است.
مزایا و تاثیرات آن بر قیمت تمام شده کابینت وکیوم
اولین و شاید از مهمترین مزایای کابینت وکیوم در دکور آشپزخانه تنوع طرح پذیری آن است، یعنی با استفاده از تکنولوژی سیان سی و وکیوم میتوان انواع طرحها را بر روی ام دی اف پیاده کرد و سپس آن را روکش کرده و استفاده کرد. از دیگر مزایای کابینت وکیوم قیمت مناسب و متناسب با طرح و اجرای این کابینت است. زیرا به نسبت کابینتهای کلاسیک ساخته شده با چوب دارای قیمت پایینتری بوده و همان قابلیت طرح پذیری را دارد و بعضاً ازلحاظ ریزه کاری و طراحی قویتر از کابینتهای طرح کلاسیک باشد. به همین دلیل قیمت تمام شده کابینت وکیوم بسیار مقرون به صرفه است.
همینکه بتوان با قیمت پایینتر کابینتی شبیه به کابینتهای کلاسیک را اجرا کرد خود از مزایای کابینت وکیوم است. باید در نظر داشت که وقتی روکش به صورت یکپارچه بر روی ام دی اف مینشیند و دیگر جای درز و یا بندی موجود نیست زیبایی کار دوچندان میشود و بر مزایای کابینت وکیوم میافزاید. از دیگر مزایای کابینت وکیوم در دکور آشپزخانه عدم نفوذ آب و رطوبت به لایههای ام دی اف است که به نسبت بقیه کابینتها در زمینه رطوبت و آب قویتر است.
روکشهای پیویسی وکیوم برخلاف روکشهای ملامینه بخار نمیشود و هوای خانه را آلوده نمیسازد. روکشهای ملامینه به مرور زمان میتوانند مشکلات تنفسی خفیفی را برای کودکان و سالمندان ایجاد کنند اما روکش وکیوم فاقد چنین مضراتی است. لازم به ذکر است که ام دی افهای معمولی برای محیط زیست مضر بوده و بهواسطه ماده وینیل آن را آلوده میکند اما روکشهای پیویسی وکیوم چنین مشکلی را ایجاد نمیکند و این از مزایای کابینت وکیوماست.
همچنین از دیگر مزایای کابینت وکیوم نسبت به کابینتهای چوبی این است که نگهداری آسانتری دارند. ازاینرو که هرچند وقت یکبار کابینتهای چوبی باید رنگ یا روغن شوند تا تازگی خود را نمایان سازند اما کابینت ممبران اینگونه نبوده و با یک پاک کردن ساده، تازگی خود را دارد. در ضمن به خاطر روکش پیویسی لکهها بهراحتی از روی آن پاک میشوند. از مزایای کابینت وکیوم عدم نفوذ آب و رطوبت به لایههای ام دی اف است که به نسبت بقیه کابینتها در زمینه رطوبت و آب قویتر است.
در عین حال یکی از معایب کابینت ممبران یا همان وکیوم در دکور آشپزخانه این است که به نور و حرارت حساسیت داشته و به مرور زمان و در برابر نور آفتاب امکان تغییر رنگ در آن وجود دارد. البته باید در نظر داشت که اگر جنس چسب روکش مناسب نباشد در اثر نور آفتاب و یا حرارت امکان ضعیف شدن چسب وجود دارد که تبعات آن شامل باد کردن روکش یا جدا شدن روکش از ام دی اف میشود که نهایتاً خرابی کل کار را به همراه دارد و این از معایب کابینت وکیوم است.
نکته بعدی که جزو معایب کابینت وکیوم محسوب میشود این است که نسبت به اجسام تیز حساسیت دارد و در اثر برخورد یا کشیده شدن این اجسام امکان پاره شدن روکش وجود دارد. باید کاملاً مراقب بود که اجسام تیز برخوردی با روکش نداشته باشند، در غیر این صورت باید هزینه و زمان زیادی را صرف تعمیر آن کرد. از دیگر معایب کابینت وکیوم ظرافت زیاد طرحها است. اگر طرحی که برای کابینت انتخاب میکنید دارای ریزهکاری زیاد و یا طرحهایی با اشکال کوچک باشد، آنگاه نباید انتظار کار بسیار ظریفی را داشته باشید زیرا وکیوم روکش پی وی سی در اینگونه طرحها معمولاً دقت بالایی نداشته و از کیفیت کار کاسته میشود. باید سعی شود طرحها و یا برجستگیهای کابینت خیلی ریز و ظریف نباشند تا لایه پیویسی آن را بهخوبی و با دقت بالایی پوشش دهد که این از معایب کابینت وکیوم است.
از دیگر معایب این کابینت تعمیر کابینت با طرح و رنگ اولیه است. تصور کنید کابینت وکیوم را در خانه خود نصب کردهاید و پس از سه سال یکی از دربهای کابینت دچار مشکل شد و نیاز به ساخت مجدد آن درب است. حال پیدا کردن همان طرح و کد رنگ سه سال پیش کمی دشوار است مگر اینکه در ابتدای کار نوع روکش وکیوم خود را از شرکتهای معتبری مانند شرکت کابینت گریت تهیه کرده باشید که بعد از گذشت چند سال امکان موجودی آن کد رنگ و طرح بیشتر باشد. ولی هیچ تضمینی وجود ندارد زیرا بازار مدام با سلیقه مشتری تغییر میکند و این امری کاملاً عادی است.
از دیگر معایب این کابینت تنوع کیفیت اجرا است. کیفیت و ماندگاری این کابینت به مجری کابینت بستگی دارد. این امکان دارد که مجری کابینت مرحله روکش را به یک کارگاه عادی بسپارد و این امکان وجود دارد که آن را به یک شرکت قوی بسپارد. درنتیجه تنوع کیفیت اجرایی مخصوصاً در مرحله روکش کابینت وکیوم، به نوعی میتواند جزو معایب کابینت وکیوم به حساب آید. از طرف دیگر یکی از معایب کابینت وکیوم این است که به نور و حرارت حساسیت داشته و بهمرورزمان و در برابر نور آفتاب امکان تغییر رنگ در آن وجود دارد.
محاسبهی قیمت تمام شده کابینت وکیوم
فرض کنیم قیمت کابینت وکیوم متری ۲ میلیون تومان محاسبه میشود این یک متر شامل یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت دیواری با استاندارد خاصی است که بیان میشود. باید در نظر داشت که اگر در مکانی فقط کابینت زمینی نصب شود ۶۰ درصد قیمت کابینت وکیوم محاسبه میشود و کابینت هوایی ۴۰ درصد قیمت است. استاندارد کابینت زمینی شامل کابینت با ارتفاع ۷۲ سانتیمتر با عمق ۵۵ و صفحه شرکتی ۳۲ میل و پایه ۱۴ سانتیمتر است که مجموعاً دارای ۹۰ سانتیمتر ارتفاع است.
کابینت هوایی نیز دارای بر اساس ارتفاع ۷۰ سانتیمتر و عمق ۳۰ سانتیمتر محاسبه میشود. باید در نظر داشت که یک متر قیمت کابینت وکیوم شامل یک متر کابینت زمینی و یک متر کابینت هوایی به اضافه یک متر صفحه شرکتی و یک متر تاج و پاخور و زیر چراغی و کلیه یراقآلات یک متر کابینت است.
در برخی موارد بعضی از مجریان کار برای کم کردن قیمت اولیه از ابزارهای کاری پاخور، تاج و زیر چراغی میکاهند و باعث سهولت در تولید میشود. حتماً در زمان خرید به میزان ریزهکاری در این کابینت توجه شود و قیمت را بر اساس این موارد مدنظر قرار دهید. حتماً از نوع روکش و چسب استفاده شده و نحوه گارانتی محصولات اطلاع پیدا کنید و در خرید کابینت وکیوم این نکات را مدنظر قرار دهید.
حتماً از جایی که کابینت آشپزخانه خود را تهیه میکنید نقشه نهایی را قبل از عقد قرارداد بررسی کنید و یک نسخه از آنها تحویل گیرید تا پس از پایان کار نقشه و طرحهای نشان دادهشده و نصبشده کاملاً یکسان باشد. در خرید کابینت ممبران توجه کنید که دستگیرهها باید از سمت مجری تهیه شود و از جنس سرامیک یا طرح برنز باشد که زیبایی کابینت وکیوم را بیشتر کند و نباید از دستگیره استیل استفاده شود.
اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، میتوانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینههایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!