هزینه تمام شده بازسازی کارخانه

هزینه تمام شده بازسازی کارخانه

طراحی، ساخت و هزینه تمام شده بازسازی کارخانه

وقتی شرکت شما شروع به بزرگتر شدن‌‌‌‌‌ می‌کند،‌‌‌‌‌ می‌توانید یک کارخانه جدید بسازید و یا آن را بازسازی کنید. ساخت یک سوله‌ی ارزان اگر مدیریت محصول یا مدیریت ذخیره سازی مختل شود، فرایند تولید نیز مختل‌‌‌‌‌ می‌شود. بنابراین، ساخت کارخانه جدید یا اجاره انبار راه حلی است زمانی که فضای ذخیره سازی در کارخانه دیگر نتواند اجناس را در آن جای دهد اما اجاره انبار ممکن است یک راه حل کوتاه مدت باشد. با این حال، اگر‌‌‌‌‌ می‌خواهید یک تجارت بلند مدت را برنامه ریزی کنید، ساخت کارخانه جدید راه حل خوبی خواهد بود. سپس، مراحل احداث کارخانه اگر‌‌‌‌‌ می‌خواهید یک کارخانه جدید راه اندازی کنید، هزینه ساخت کارخانه یا بازسازی کارخانه بزرگترین چالش این است که مکان مناسبی را برای تجارت خود پیدا کنید.

 

قصد بازسازی کارخانه دارید؟ برای کسب اطلاعات کامل‌تر درمورد هزینه تمام شده بازسازی کارخانه، این نوشته‌ها مخصوص شما هستند!

 

 

محل تاسیس و هزینه تمام شده بازسازی کارخانه

اولین چیزی که‌‌‌‌‌ می‌خواهید در مورد ساخت کارخانه جدید در نظر بگیرید، طراحی کارخانه محل و فاصله کارخانه است. این شرکت باید توجه کند که آیا محل کارخانه به مسیرهای حمل و نقل نزدیک است یا خیر. زیرا مسیرهای حمل و نقل مانند جاده‌‌‌‌‌‌های عوارض، ساخت سوله ایستگاه‌‌‌‌‌‌های قطار، بنادر و فرودگاه‌‌‌‌‌‌ها برای خدمات تحویل و نیازهای حمل و نقل مورد نیاز است.

بازسازی کارخانه

فاصله نزدیک با حمل و نقل به شرکت کمک‌‌‌‌‌ می‌کند تا هزینه حمل و نقل و صرفه جویی در وقت را کاهش دهد. بنابراین، اگر محل کارخانه جدید نزدیک به مرکز اقتصادی، مواد اولیه و نیروی کار کافی باشد بهتر خواهد بود زیرا به شما کمک‌‌‌‌‌ می‌کند تا به خوبی کار کند.

 

پتانسیل گسترش کارخانه و بازسازی‌های بعدی

اگر‌‌‌‌‌ می‌خواهید یک کارخانه جدید بسازید دومین موردی که باید در نظر بگیرید پتانسیل توسعه کارخانه است. شما باید فکر کنید که کارخانه شما فقط یک یا دو سال آینده مورد استفاده قرار‌‌‌‌‌ نمی‌گیرد، بلکه باید فکر کنید که‌‌‌‌‌ می‌توانید کارخانه شما برای مدت طولانی استفاده شود. هزینه تاسیس کارخانه بنابراین، شما باید محل کارخانه را جستجو کنید که قابلیت گسترش آن را داشته باشد.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | schemata architects toys factory architecture dezeen 2364 hero 1 ink

اگر شرکت همچنان به رشد خود ادامه‌‌‌‌‌ می‌دهد، بهتر است به جای اینکه به دنبال زمین کارخانه جدیدی بروید، کارخانه خود را گسترش دهید. بنابراین ایده خوبی است که به دنبال زمین کارخانه‌ای باشید که در صورت لزوم قابل گسترش است.

 

جغرافیا و آب و هوا در محل تاسیس و بازسازی کارخانه

یکی از مواردی که اگر‌‌‌‌‌ می‌خواهید یک کارخانه جدید بسازید باید در نظر بگیرید جغرافیا و آب و هوای محل کارخانه است. هر شرایط زمین متفاوت است، زمین در نزدیکی کوه با زمینی که در نزدیکی ساحل قرار دارد بسیار متفاوت است.

بازسازی کارخانه

علاوه بر این، جغرافیای محلی همچنین شامل زهکشی و توپولوژی است که مطمئناً بر هزینه‌‌‌‌‌‌های ساخت کارخانه شما تأثیر‌‌‌‌‌ می‌گذارد. شرکت باید شکل و نوع کارخانه را بر اساس اقلیم منطقه در نظر بگیرد. ساخت سوله بنابراین، باید با دقت در مورد جغرافیا و آب و هوای زمین کارخانه خود فکر کنید.

 

هزینه تمام شده بازسازی کارخانه و عملکرد کارخانه

نکته‌ای دیگر برای شما که اگر‌‌‌‌‌ می‌خواهید یک مکان جدید برای کارخانه خود انتخاب کنید عملکرد آن است زیرا هر کارخانه دارای کارکرد یا هدف خاصی است. بهتر است قبل از انتخاب کارخانه جدید و در مورد عملکرد کارخانه تصمیم بگیرید.  مهم‌ترین مسئله این است که باید به این فکر کنید که آیا این کارخانه کالای نیمه تمام را تولید‌‌‌‌‌ می‌کند یا محصول نهایی را. طراحی نمای ساختمان طراحی کارخانه به همین دلیل باید قبل از انتخاب یک منطقه برای تاسیس کارخانه جدید، اطمینان حاصل کنید که عملکرد کارخانه‌ای که ایجاد خواهید کرد را‌‌‌‌‌ می‌دانید.

 

مراحل احداث و هزینه تمام شده بازسازی کارخانه

اولین مراحل احداث کارخانه، دریافت مجوز و ثبت شرکت تولیدی است. هزینه تاسیس کارخانه در ادامه برای احداث کارخانه ساخت ساز هاییست که درون واحد صنعتی صورت‌‌‌‌‌ می‌گیرد که معمولا به شکل ساخت سوله و یا سالن انجام‌‌‌‌‌ می‌شود. بهره برداری از کارخانه جزو آخرین مراحل احداث کارخانه‌‌‌‌‌ می‌باشد. در این مرحله معمولا با راه اندازی کارخانه و ماشین آلات به منظور تولید انجام‌‌‌‌‌ می‌شود.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | 02 industrial old factory ink

معمولا در ابتدای راه تاسیس کارخانه شما باید محصولات تولیدی خود را مشخص کنید و برای برآورد هزینه‌‌‌‌‌‌ها و سایر اطلاعات، طراحی کارخانه یک طرح توجیهی برای کارخانه تهیه کنید. طرح توجیهی گزارسی است که یک طرح را در ابعاد مختلف از لحاظ بازار، فنی و مالی مورد بررسی قرار‌‌‌‌‌ می‌دهد. با مطالعه این طرح شما میتوانید ارزش اقتصادی محصولات خود را در بازار ارزیابی کنید.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | scancom 1

در ادامه باید برای خود سرمایه گذار پیدا کنید و یا ارزش مال خود را حساب کنید و با توجه با آن اقدام کنید. شما پس از اخذ مجوز‌‌‌‌‌‌های لازم و خریداری زمین میتوانید خود را آغاز کنید و با توجه به بودجه خود دستگاه‌‌‌‌‌‌های لازم را خریداری کنید.

 

ساخت کارخانه به چه شکل انجام می‌شود؟

برای ساخت کارخانه مراحلی وجود دارد که هرکدام از این مراحل باید به شکل اصولی انجام شوند.

  • مطالعات فاز صفر و مشاوره‌های قبل از طراحی کارخانه: خدمات طراحی فاز صفر معماری شامل نقشه‌های جانمایی و ترازبندی سایت پلان می‌باشد.
  • مدل‌سازی سه بعدی برای طراحی نمای کارخانه: در قدم دوم پس از دریافت نظرات کارفرما و سلایق آن و منطبق با استانداردهای ساخت کارخانه، واحد معماری شرکت ایستا بنای راسخ که متشکل از تیمی مجرب و باسابقه درخشان می‌باشد، فرایند طراحی معماری فاز صفر را آغاز می‌نماید و سپس مدل‌سازی سه‌بعدی نمای کارخانه را انجام می‌دهد. این طراحی بارها مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت طرح تأیید شده توسط هر دو طرف، برای فرایند اجرا به مرحله‌های بعد می‌رود.
  • گودبرداری و اجرای عملیات خاکی: پس از تأیید طراحی کارخانه، مهندسین شرکت به محل پروژه می‌روند و مطابق با نقشه‌های معمار عملیات گودبرداری را انجام می‌دهند.
  • بتن ریزی و اجرای عملیات فوندانسیون: پس از اینکه عملیات گودبرداری به اتمام رسید، نوبت به مرحله اجرای فونداسیون می‌رسد که در این مرحله بتن‌ریزی‌های پی کارخانه انجام می‌شود تا استحکام آن حفظ شود.
  • نصب اسکلت فلزی: حالا که عملیات فونداسیون انجام شده نوبت به نصب اسکلت فلزی می‌رسد تا سازه فلزی شکل بگیرد. این اسکلت مطابق با نقشه‌های طراح، در محل‌های خود نصب می‌شود.
  • اجرای سقف عرشه فولادی: سقف‌های عرشه فولادی به دلیل هزینه مناسب‌تر و سرعت اجرای بالاتر این روزها محبوبیت بالایی دارند. شرکت ما هم برای بالابردن کیفیت ساخت و کاهش هزینه‌های آن، از سقف‌های عرشه فولادی استفاده می‌کند. بعد از اینکه اسکلت فلزی نصب شد، عملیات اجرای سقف عرشه فولادی و بعد از آن بتن‌ریزی‌های مربوطه انجام می‌شود.
  • عملیات سفت کاری و دیوارچینی کارخانه و محوطه: بعد از آماده‌شدن اسکلت و سقف‌های کارخانه، نوبت به دیوارچینی و تکمیل ساختار سازه می‌باشد. در این مرحله کارگران عملیات آجرکاری دیوارهای کارخانه و محوطه آن را انجام می‌دهند.
  • پیاده سازی و اجرای نما: حالا که بنای کارخانه تکمیل شده نوبت به تکمیل ظاهر کارخانه می‌رسد. در این مرحله نمای کارخانه و یا شرکت دانش بنیان مطابق با نظر و انتخاب کارفرما اجرا می‌شود.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | banner factory 1

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.