جنس کابینت آشپزخانه چوبی

جنس کابینت آشپزخانه چوبی

نیم نگاهی به جادوی کابینت آشپزخانه چوبی!

طراحی و اجرا کابینت چوبی آشپزخانه ها از جمله مواردی است که امروزه بسیار مورد توجه طراحان دکوراسیون داخلی و مشتریان قرار گرفته است و در واقع بالاترین تقاضا برای کابینت آشپزخانه چوبی است. زیباترین و چشم نواز ترین کابینت هایی را که مشاهده می کنید و نتیجه تراوشات ذهن طراحان خبره دکوراسیون است، اکثرا از جنس چوب می باشند. کابینت های چوبی استفاده گسترده ای در هر دو طیف دکوراسیون کلاسیک و مدرن دارد و بافت های و طراحی های بسیاری دارد. هنگام استفاده از کابینت های ساخته شده از چوب های طبیعی در طراحی ها، چه در بخش کلاسیک و چه در بخش مدرن، از بافت ها و گره های چه ساده و چه پیچیده طبیعی چوب استفاده هوشمندانه ای صورت می گیرد و محیطی چشم نواز و خاصی را نه فقط در فضای آشپزخانه، بلکه در کل نما خانه را به وجود می آورد.

 

انواع چوب برای کابینت چوبی آشپزخانه

تا به حال به طرح تنه بریده درختان دقت کرده اید؟ هیچ دو درختی را شما نمی توانید بیابید که بافت یکسان و مشابه ای داشته باشند. همین امر سبب گستردگی طرح ها و بافت های مورد استفاده در کابینت های چوبی می گردد. در هنگام برش تخته های چوبی سعی می شود که این بافت ها حفظ گردند تا با یک شکل و طرح مخصوص، بتوان قطعات برش داده شده را در کنار یکدیگر قرار داد. استفاده از مواد دیگر و همچنین رنگ های خاص و متنوع که در مراحل بعدی ساخت افزوده می شوند علاوه بر افزودن بیش از پیش به زیبایی و چشم نوازی کابینت ها، دوام کابینت را بیشتر از قبل می کند. استفاده از چوب در فضای خانه، محیط را ماندگار می کند زیرا که چوب یک بافت طبیعی و زنده است و اثر خود را بر روی فضا قطعا می گذارد.

ام دی اف خام کابینت آشپزخانه چوبی

چوب طبیعی نتیجه فعالیت های زیستی درختان در طبیعت می باشند. هر چه عمر یک درخت بیشتر باشد، بافت چوب زیباتر و مقاوم تری بوجود می آید. زمانی که درخت به سنی برسد که مناسب برای بهره برداری باشد، آن را قطع کرده و چوب آن را به صورت الوارهای بلند به کارخانه ها می فرستند که پس از این مرحله با توجه به کاربرد در نظر گرفته شده برای چوب و جنس آن، فراوری های لازم صورت می گیرد و به صورت های مختلفی مقطوع می گردد.

 

کابینت از جنس چوب بلوط برای کابینت چوبی آشپزخانه

مشخصه های اصلی چوب بلوط نیمه سخت، نیمه سنگین و بافت درشت آن می باشد. این چوب نماد و سبل استقامت و قدرت است. بافتی فشرده و محکم دارد. در زمان های دور در بخش معماری استفاده زیادی را در منطقه شرقی اروپا داشته است. از جمله کاربرد های چوب بلوط جدا از کاربرد در شرکت کابینت سازی، ساخت پارکت، میز، صندلی، کتابخانه، کشتی سازی و غیره می باشد. دلیل این استفاده گسترده از چوب بلوط مقاومت این چوب در برابر سایش  و نفوذ و جذب رطوبت هست. بافت درونی چوب بلوط از درون قهوه ای روشن است تا رنگ های تیره تر و در سطوح خارجی طیف رنگی خاکستری و زرد می باشد.

 

کابینت های چوبی با چوب راش

نام علمی چوب راش، Fergus orientalis است. این چوب خوشبختانه در جنگل های ایران نیز موجود می باشد. درخت راش، سایه پسند است و بدین سبب برای جذب نور در نواحی سایه و فتوسنتز بیشتر، دارای شاخه و برگ زیادی می باشد. از ویژگی های فیزیکی چوب درخت راش می توان به درون کرم مایل به قرمز آن اشاره کرد. البته دوایر چوبی و مقطع های طولی حاصله در گذر از زمان فشرده بوده و دارای خطوط نسبتا مشخصی هستند. از سایر ویژگی های این چوب، وجود پره های چوبی در مقاطع محوری می باشند که اگر این پره ها در برش شعاعی دیده شوند، پرمگس نام دارند و اگر در برش مماس مشاهده شوند، دوکی گفته می شود. این پره ها به صورن لکه های قرمز قابل مشاهده هستند. در کنار زیبایی بافتی این پره ها اما از نظر متخصصان چوب و نجار ها یک عیب محسوب می شوند؛ زیرا که بعد از رنگ امیزی چوب، این نواحی قرمز، سیاه می شوند. چوب راش دارای بافت همگنی می باشد و در برابر حشرات، آفات و قارچ ها به نسبت مقاوم است. چوب راش نیز از دسته چوب های نیمه سنگین است.

 

کابینت آشپزخانه چوبی ساخته شده از چوب درخت افرا

درخت افرا برای رشد نیاز به محیط و خاک اسیدی دارد، بنابراین در جنگل های شمالی ایران به وفور پیدا می شوند. همچنین تعدادی از این درخت ها در پارک ها و باغ های شهری جهت زیبایی و زینت قرار داده اند. از گونه های متنوع افرا که در ایران نیز وجود دارند می توان به افرا کیکم، افرا شیردار و اپلت اشاره کرد. افرا اپلت از فراوان ترین و قطور ترین نوع افرا محسوب می شوند و اسم علمی Insigne Bosso  وهمچنین اسم انگلیسی Maple نیز از سایر نام های این نوع افرا می باشد. لایه درونی چوب افرا اپلت نامشخص است و اغلب رنگ سفید مایل به کرم دارد. این چوب درخشش کمی دارد و بیشتر صدفی است.

از ویژگی های چوب درخت افرا می توان به سختی و سنگینی، سبک و شکننده بودن، داشتن تارهای عمود و راست و قابل تورق بودن آن اشاره کرد. با توجه به ویژگی های چوب افرا برای کنده کاری، منبت کاری و ظریف کاری بسیار مناسب می باشد. استفاده از چوب افرا برای کابینت بسیار مناسب است. با توجه ب بافت و طرح چوب و همچنین رنگ روشن ان بسیار جلوه و نما دلنشینی را به آشپزخانه می دهد. همچنین لایه لایه بودن و سختی چوب، آن را ازنفوذ آفات و حشرات در امان نگه داشته و مانع آسیب می شود. بنابراین دوام بیشتری پیدا می کند. این موارد ذکر شده از انواع چوب ها مورد استفاده و رایج در زمینه کابینت چوبی می باشند.

کابینت آشپزخانه چوبی

کابینت های چوبی با توجه به ظریف کاری و استفاده از چوب های مرغوب، دارای هزینه زیادی هستند. اما در قبال این هزینه، ماندگاری بسیار بالایی دارند. استفاده رنگ ها و مواد دیگر نیز به این دوام می افزاید. این کابینت ها ظاهر کلاسیک و چشم نوازی را با آشپزخانه شما می بخشد و قطعا از انتخاب خود راضی خواهید بود. البته لازم به ذکر است که شما برای سفارش کابینت های چوبی باید به شرکت های معتبر مراجعه کنید و از جنس و دوام چوب مورد استفاده هم اطمینان خاطر کسب کنید. امیدوارم مطالب ذکر شده در انتخاب شما در رابطه با کابینت آشپزخانه چوبی اثر مفیدی بگذارد و اطلاعات کافی کسب کرده باشید.

 

دوست دارید یک پروژه در این رابطه ببینیم؟ پروژه کابینت کلاسیک روکش چوب زعفرانیه را مشاهده کنید!

 

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.