خرید کابینت پله‌ای

خرید کابینت پله‌ای

راهنمای خرید کابینت پله‌ای

عمق دادن به طراحی، حتی در دکوراسیون آشپزخانه هم وجود دارد. این روزها یکی از ساده‌ترین روش‌های عمق دادن به دکوراسیون آشپزخانه، طراحی کابینت به صورت پله‌ای است. کابینت پله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای به گونه‌ای ساخته می‌شود که از بیرون چند سطحی دیده می‌شود. دلیل اصلی طراحی کابینت پلکانی استفاده از بیشترین فضای ذخیره‌سازی در موثرترین حالت است.

یکی از مشکلاتی که کابینت‌های معمولی و یک سطحی دارند این است که فضای زیادی از دیوار آشپزخانه را اشغال می‌کنند. علاوه‌براین دسترسی به ظروف و وسایل داخل کابینت‌های بالایی خیلی دشوار است، مخصوصا اگر ظروف در انتهای کابینت بالایی باشد. کابینت پلکانی که به کابینت دو پله هم معروف است، به همین منظور طراحی شد.

 

به دنبال کسب اطلاعات بیشتر و خرید کابینت پله‌ای هستید؟ احتمالا این نوشته‌ها هم به دردتان خواهند خورد!

 

 

کابینت پله‌ای یا کابینت پلکانی چیست؟

در یک تعریف ساده، به کابینت‌هایی که به شکل پله، در دو یا چند سطح (از نظر عمق) طراحی می‌شوند، کابینت پله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای می‌گویند. این نوع کابینت‌های در طراحی آشپزخانه‌های مدرن کاربرد دارند و در آشپزخانه‌ کلاسیک به هیچ‌وجه مورد استفاده قرار نمی‌گیرند. در ساخت کابینت دو پله اغلب کابینت‌ها را به دو قسمت تقسیم می‌کنند و برای هرکدام از بخش‌ها عمق به خصوصی در نظر می‌گیرند.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | Build Under Stair Storage 4 1

جنس بدنه کابینت‌های پله‌ای ارتباطی با شکل ظاهری آن ندارد و می‌توان تمام کابینت‌ها را به شکل پله‌ای هم طراحی کرد. کابینت‌سازان اغلب برای ساخت چنین کابینت‌هایی طرحی سه‌ بعدی از کابینت را توسط نرم‌افزار کامپیوتری طراحی کرده و به مشتری نشان می‌دهند تا نمای نهایی آشپزخانه را ببیند و سپس درباره نوع کابینت پله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای نظر بدهد.

 

مزایای خرید کابینت پله‌ای

  • با خرید خرید کابینت پله‌ای در فضا صرفه جویی می‌شود: مهم‌‎ترین مزیت کابینت‌های پلکانی نسبت به کابینت‌های معمولی این است که از فضای دیوارهای آشپزخانه به بهینه‌ترین شکل ممکن استفاده می‌شود. کابینت‌های معمولی در بخش بالای آشپزخانه فضای پرت زیادی ایجاد می‌کنند که عملا بلا استفاده بوده و دسترسی به آن دشواری‌های زیادی دارد؛ اما کابینت پله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای این مشکل را برطرف کرده است.
  • افزایش فضای ذخیره‌سازی با خرید کابینت پله‌ای: کابینت‌های پلکانی این امکان را به طراحان می‌دهند که مثلا بالای سینک ظرفشویی، فضایی برای ذخیره‌سازی ظروف ایجاد کنند. این فضاهای کوچک باعث می‌شود که محل ذخیره‌سازی ظروف و شلف داخل کابینت شما بیشتر از قبل باشد.
  • طراحی مدرن و مینیمال: برای کسانی که به دنبال یک طراحی سه‌بعدی و چند سطحی هستند، کابینت پلکانی بهترین انتخاب است. این نوع کابینت‌های در آشپزخانه‌ مینیمال و مدرن، جلوه‌ی فوق‌العاده‌ای دارد و به همین دلیل امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است.
  • طراحی دو یا چند رنگ کابینت پله‌ای: به دلیل شکل ظاهری کابینت‌های پلکانی، می‌توان از دو یا چند رنگ برای هر کدام از اجزای اصلی کابینت استفاده کرد که این موضوع زیبایی آشپزخانه را دوبرابر می‌کند.

 

معایب خرید کابینت پله‌ای

  • احتمال خطای بالا در طراحی: یکی از مهم‌ترین معایب کابینت‌های پلکانی احتمال بروز خطا در طراحی آن است. اگر کابینت‌ها به درستی طراحی و اجرا نشوند، پس از نصب کابینت در آشپزخانه با کابینت‌هایی در عمق‌های مختلف مواجه هستید که جلوه‌ای زشت به آشپزخانه می‌دهد. بنابراین این کار باید حتما توسط کابینت‌سازان حرفه‌ای مانند گریت کابینت انجام شود.
  • تغییر رنگ کابینت‌ها: کابینت‌های پلکانی با دو یا چند رنگ مختلف ساخته می‌شوند. کافیست رنگ یکی از کابینت‌ها در اثر تماس مستقیم با نور خورشید یا عوامل محیطی تغییر کند، در این صورت تفاوت رنگ آن با سایر کابینت‌ها مشخص می‌شود.
  • احتمال انتخاب رنگ اشتباه: همانطور که گفته شد، اغلب برای کابینت دو پله از دو رنگ استفاده می‌شود. اما اگر از رنگ‌های اشتباه که هیچ نسبتی با هم ندارند برای ساخت کابینت استفاده کنید، ناخودآگاه به زیبایی ظاهری آشپزخانه آسیب وارد کرده‌اید.

 

انتخاب رنگ‌ برای خرید کابینت پله‌ای

یکی از مهم‌ترین کارهایی که در طراحی کابینت پلکانی باید انجام بدهید، انتخاب رنگ کابینت‌هاست. سعی کنید رنگ‌هایی را انتخاب کنید که در طیف متضاد یا مکمل هم قرار داشته باشند. کابینت پله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای سفید مطمئن‌ترین انتخاب است که می‌توانید پله‌ی دوم (با عمق کم‌تر) را از رنگ‌های مختلفی مانند سرمه‌ای، طوسی، کرم، طلایی یا رنگ‌های دیگر استفاده کنید.

نکته دیگری که در انتخاب رنگ کابینت پله‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای باید بدانید این است که می‌توانید از یک رنگ مات و یک رنگ براق برای دو کابینت استفاده کنید. به کار بردن رنگ‌های شاد مانند قرمز یا زرد در کنار رنگ‌های ملایم و خنثی هم می‌تواند انرژی آشپزخانه را دوچندان کند. محبوب‌ترین رنگ‌های کابینت دو پله عبارت است از:

  • کابینت پله‌ای سفید طوسی
  • کابینت پله‌ای سفید طلایی
  • کابینت پله‌ای سفید قهوه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای
  • کابینت پله‌ای سفید مشکی

 

متریال کابینت پلکانی

در یک نگاه کلی، اینکه جنس کابینت شما چه چیزی باشد روی محصول نهایی از نظر ظاهری تاثیر چندانی ندارد اما روی کیفیت و طول عمر کابینت مستقیما اثر می‌گذارد. کابینت‌های پلکانی در جنس‌های زیر تولید می‌شوند:

  • کابینت ام دی اف (MDF): متداول‌ترین و ارزان‌ترین جنس کابینت برای ساخت کابینت‌های پلکانی، چوب ام دی اف است که تنوع رنگی بالایی هم دارد. اگر دوست دارید آشپزخانه‌ای معمولی و زیبا داشته باشید، این جنس کابینت را انتخاب کنید.
  • کابینت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هایگلاس: خیلی‌ها دوست دارند کابینت آشپزخانه از نوع براق باشد. کابینت پله‌ای‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هایگلاس این امکان را فراهم می‌کند.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هایگلاس از ام دی اف ساخته شده ولی روکشی از پلیمر پلاستیک روی آن کشیده شده تا ظاهری براق و متفاوت نسبت به MDF داشته باشد. قیمت این نوع کابینت از کابینت ام دی اف معمولی بیشتر است.
  • کابینت ممبران: مقاوم‌ترین و در عین حال زیباترین نوع کابینت پله‌ای، کابینت ممبران است. کابینت‌های ممبران هم با مغزی ام دی اف ساخته می‌شوند اما روکشی به شکل وکیوم روی آن‌ها کشیده می‌شود که باعث افزایش کیفیت و طول عمر این نوع کابینت‌ها شده است. کابینت پلکانی ممبران آشپزخانه شما را کاملا مدرن می‌کند.

مهم‌ترین نکته در طراحی کابینت‌ آشپزخانه به شکل پلکانی، انتخاب اندازه و عمق برای هرکدام از پله‌هاست. حتما می‌دانید که کابینت‌های پلکانی از دو عمق مختلف ساخته می‌شوند. نکته‌ای که اغلب نادیده گرفته می‌شود این است که استاندارد مشخصی برای انتخاب عمق کابینت‌ها وجود دارد و نمی‌توان به دلخواه عمل کرد.

برای طراحی کابینت‌های پلکانی کابینت بالایی با عمق 40 تا 45 سانتی‌متر و کابینت پایینی (پله‌ی دوم) با عمق 30 سانتی‌متر ساخته می‌شود. محل قرار گیری کابینت در آشپزخانه، شیوه‌ی باز شدن درب‌ها، نوع دستگیره‌ها و ضخامت درب کابینت، روی تعیین عمق کابینت‌ها اثرگذار است. اما نکته‌ای که نباید فراموش کنید این است که عمق کابینت‌ها باید ثابت باشد و تنها دو عمق برای کابینت‌های بالایی و پایینی انتخاب کنید. انتخاب چند عمق مختلف، ظاهری شلخته به آشپزخانه می‌دهد.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | understairs storage bm custom furniture dublin 90 2580x1935 guetzli 1902x1069 1

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.