ام دی اف رنگی

ام دی اف رنگی

کابینت ام دی اف رنگی خام و همه چیز درمورد آن

امروزه انواع مختلفی از کابینت‌ها با متریال‌های متنوع تهیه می‌شوند و هر یک طرفداران خاص خود را دارند. اما از بعضی از مدل‌‌‌های خاص کابینت استقبال بیشتری‌‌‌‌‌‌ می‌شود. کابینت ام دی اف یا چوبی رنگ شده یکی از انواع بی شمار کابینت آشپزخانه هستند که به دلیل کیفیت بالا و مزایای دیگری که دارند همیشه محبوب خواهند ماند. کابینت چوبی رنگ شده با استفاده از ام دی اف خام، روکش چوب طبیعی و انواع چوب‌‌‌های راش، بلوط، گردو و … اجرا‌‌‌‌‌‌ می‌شود و نام دیگر آن کابینت کلاسیک است.

 

به اطلاعات بیشتر درمورد ام دی اف رنگی نیاز دارید؟ این مقالات را هم بخوانید!

 

 

کابینت چوبی رنگ شده

بهترین نوع کابینت‌‌‌هایی که با پوششی از رنگ تولید‌‌‌‌‌‌ می‌شوند، کابینت‌ رنگ چوب طبیعی هستند. این نوع از کابینت‌ها از چوب درختان طبیعی ایجاد شده‌اند. بنابراین نسبت به سایر انواع کابینت‌ها مقاومت و دوام بسیار بالاتری دارند. می‌توان گفت عیب منحصر به فرد این نوع از کابینت‌ها قیمت بالای آن‌ها است.

به طور معمول برای رنگ آمیزی این نوع از کابینت‌ها از رنگ‌های پلی اورتان و یا پلی استر استفاده می‌شود. بعد از پایان پروسه رنگ آمیزی کابینت لایه ی نازک و مقاوم با استفاده از مواد مخصوصی که به رنگ اضافه‌‌‌‌‌‌ می‌شود روی سطوح رنگ آمیزی شده نقش‌‌‌‌‌‌ می‌بندد و از آسیب‌‌‌های احتمالی جلوگیری‌‌‌‌‌‌ می‌نماید. این عامل موجب می‌شود تا میزان آسیب‌پذیری کابینت روکش چوبی و تمام چوب در برابر ضربه و رطوبت و نور خورشید بسیار کم‌تر گردد. دو رنگ پلی اورتان و پلی استر بهترین رنگ‌‌‌هایی هستند که برای کابینت‌‌‌های چوبی استفاده‌‌‌‌‌‌ می‌شوند.

 

کابینت ام دی اف رنگی خام پلی اورتان

کابینت با رنگ پلی اورتان یکی دیگر از انواع کابینت‌ ام دی اف رنگ شده است که به دلیل قیمت پایین‌تری که نسبت به مدل‌‌‌های چوبی دارد جزو پرفروش ترین کابینت‌‌‌های آشپزخانه‌‌‌‌‌‌ می‌باشد. کیفیت این نوع از ام دی اف خام، به دلیل تراکم بیشتر نسبت به ام دی اف معمولی، بسیار بالاتر است.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | MADIGANSTUDIOS KILZ 2019 KITCHEN Header5 1

رنگ‌های استفاده شده از جنس پلی اورتان و پلی استر در این نوع از کابینت‌ها موجب شده تا علاوه بر زیبایی این نوع از کابینت‌های چوبی، مقاومت آن‌ها نیز افزایش یابد. ام دی اف خام رنگ شده دارای مزایای بسیاری نیز هست که از جمله این مزایا می‌توان به قابلیت سنباده‌زنی و ماشین‌کاری و شکل‌پذیری خوب اشاره کرد.

 

مراحل تولید ورق ام دی اف رنگی خام

احتمالاً‌‌‌‌‌‌ می‌دانید که ورق‌‌‌های ام دی اف از ذرات ریز چوبی و ترکیب آن‌ها با چسب و دیگر مواد ساخته‌‌‌‌‌‌ می‌شوند. برای این منظور خرده چوب‌های مورد نیاز برای تولید ام دی اف خام، وارد دستگاهی به نام ریفاینر می‌شوند. در این مرحله این چوب‌ها به الیاف چوبی تبدیل می‌شوند.

پس از این مرحله الیاف چوب، به صورت کرکی در می‌آیند و پس از آن توسط اسپری به چسب آغشته می‌شوند. برای تنظیم ضخامت ورق، این الیاف از بین غلتک‌ها عبور‌‌‌‌‌‌ می‌کنند. پس از انجام این کار، الیاف ایجاد شده زیر دستگاه پرس قرار می‌گیرند و با فشار بسیار بالا و حررات، لایه‌های مختلف بر روی هم پرس می‌شوند تا محصول مورد نظر با ضخامت مورد نیاز شکل بگیرد.

کابینت ام دی اف رنگی

در پایان، ام دی اف به وجود آمده از زیر دستگاه سنباده عبور می‌کند. این کار موجب می‌شود تا سطح ام دی اف خام، پرداخت شود و ضخامت آن نیز به اندازه مورد نیاز و مطلوب برسد. از MDF خام برای تولید انواع کابینت آشپزخانه از جمله کابینت طرح نئوکلاسیک استفاده‌‌‌‌‌‌ می‌شود.

 

فرایند تولید کابینت چوبی رنگ شده

برای رنگ آمیزی کابینت آشپزخانه لازم است تا اصولی مورد توجه قرار بگیرند و سپس بتوان به راحتی به رنگ کردن آن اقدام کرد. یکی از این اصول عملیات سنباده زنی و زیرسازی است که بسیار اهمیت دارد. سطح ام دی اف خام در ابتدا باید کاملا یکنواخت شود و تمامی ناهمواری‌ها و برجستگی‌های موجود بر سطح آن از بین برود. پس از آن لازم است تا سطح ام دی اف خام را کاملا تمیز نمود تا سطح چسبندگی ام دی اف بیشتر شود. تیزی لبه‌های ام دی اف خام را نیز باید بر طرف کرد و پس از انجام این مراحل و با رعایت اصول لازم فرآیند پاشیدن رنگ انجام شود.

گریت کابینت | شرکت کابینت آشپزخانه گریت | hom sweet hom kitchen diy makeover bright cabinets colorful decor 1

پس از سنباده کاری کافی و پردازش سطح ام دی اف خام، لازم است تا ام دی اف خام، با استفاده از بتونه مل و سریش، بتونه شود. بعد از بتونه کاری و پرداخت نهایی، می‌توان ام دی اف خام را رنگ آمیزی نمود. رنگ به کار رفته در تولید کابینت چوبی یا ام دی اف رنگ شده باید کاملا پوششی باشد یعنی سطح چوب و مغزی ام دی اف را به طور کامل بپوشاند تا در معرض رطوبت و شرایط محیطی دچار آسیب نشود.

 

کابینت‌ ممبران رنگ شده

هر یک از انواع کابینت‌ها طرفداران خاص خود را دارند اما خیلی از افراد فرق بین کابینت رنگ شده و روکش شده (وکیوم) یا همان کابینت ممبران را‌‌‌ نمی‌دانند. کابینت‌های ام دی اف خام رنگ شده و یا کابینت‌های چوبی رنگ شده، دارای مزایای بسیاری هستند از جمله این مزیت‌ها می‌توان مقاومت بالای آن‌ها در برابر رطوبت، و خط و خش، پایداری رنگ و زیبایی را نام برد.

استفاده از رنگ باعث‌‌‌‌‌‌ می‌شود قدرت انتخاب شما برای رنگ کابینت افزایش یابد، به کارگیری رنگ بافت چوب طبیعی را حفظ‌‌‌‌‌‌ می‌کند در صورتی که روکش‌‌‌های PVC یا وکیوم ظاهری غیرطبیعی و مصنوعی دارند. در صورت ایجاد آسیب کابینت ام دی اف رنگ شده قابلیت لکه گیری و ترمیم دارد در صورتیکه اگر روکش کابینت‌‌‌های ممبران یا وکیوم آسیب ببیند باید روکش به صورت کامل تعویض شود.

به دلیل محدودیت‌‌‌های اجرایی دستگاه وکیوم، روکش کردن قسمت‌‌‌های ظریف با کنده‌کاری و برجستگی‌‌‌های کوچک امکان پذیر نیست و برای رفع این مشکل طراحان ناچار هستند طرح‌‌‌های ساده‌تر انتخاب کنند یا از برجستگی‌‌‌های درشت و زمخت استفاده کنند که از زیبایی کابینت‌‌‌های سبک کلاسیک‌‌‌‌‌‌ می‌کاهد. بطور کلی مزایای کابینت‌‌‌های رنگ آمیزی شده عبارتند از:

  • تنوع در رنگ بندی
  • کیفیت بالا
  • طبیعی بودن و زیبایی
  • ظرافت و طراحی منحصر بفرد
  • دوام و طول عمر بالا

کابینت ام دی اف رنگی

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.