آشنایی با پتینه کابینت
همانطور که احتمالا میدانید، پتینه کاری در واقع یک هنر ایتالیایی است و دارای شاخههای گوناگونی مانند پتینه کاری روی دیوار، پتینه کاری روی سفال، پتینه کاری روی دیوار و پتینه کاری روی دیگر سطوح میباشد. یکی از مزیتهای این هنر این است که روی هر سطحی قابل اجرا است، اما در کل میتوان گفت دستور همهی پتینه کاریها به یک صورت میباشد و همهی آنها دارای یک پس زمینه میباشند که میتواند با رنگ پلاستیک، آکریلیک یا رنگ روغنی اجرا شده باشد و روی این پس زمینه، طرحهایی اجرا میشود که میتوانند تخت یا برجسته باشند.
یکی از انواع پتینه کاری که در گذشته بیشر مورد توجه بود پتینه کاری به حالت کلاسیک و برجسته میباشد. در این نوع از پتینه کاری از یک خمیر مخصوص استفاده میشود و روی آن اصولا با رنگهای طلایی دیزاین میشود. یکی از روشهای پرطرفدار در پتینه کاری هنر کهنه کاری میباشد و شما با استفاده از این هنر میتوانید دیوارها و وسایل خانه خود را آنتیک و قیمتی کنید، این روش اصولا با مادهای با نام شاپان انجام میشود. یکی از دیگر انواع پتینه کاری هنر ابروبادی کردن سطح مورد نظر میباشد، این روش در پتینه کاری روی کابینت آشپزخانه نیز کاربردی است.
به پتینه کابینت علاقه دارید؟ این مقالات را هم بخوانید!
پتینه کاری روی کابینت
یکی از کاربردهای پتینه کاری اجرای آن روی انواع کابینت آشپزخانه میباشد، همانطور که میدانید انواع کابینت چوبی زیبایی خاصی دارند از این رو بسیاری از مردم دنیا طرفدار آنها میباشند، این کابینتها گرمای خاصی را به آشپزخانههای ما میبخشند، اما در عین حال از قیمت بالایی هم برخوردارند و اجرای آنها هزینه زیادی دارد.
هنر پتینه کاری روی چوب به شما کمک میکند کابینتهای قدیمی چوبی خود را با این تکنیک ترمیم کنید یا میتوانید کابینتهایی را که چوبی نیستند با این تکنیک طرح چوب بزنید و از زیبایی مانند چوب آنها لذت ببرید.
پتینه کابینت با اسفنج
برای پتینه کاری با اسفنج روی انواع کابینت آشپزخانه نیز باید در ابتدای کار زیر کارتان را رنگ بزنید. (پیشنهاد میشود رنگ پس زمینه را با رنگ پتینههای رویش متفاوت انتخاب کنید.) بعد از آن که رنگ پس زمینه خشک شد میتوانید شروع به طرح انداختن روی کار کنید. برای این کار یعنی ایجاد طرح با اسفنج آن را آغشته به رنگ میکنیم و به صورت ضربه ای روی دیوار میزنیم، به یاد داشته باشید که باید قبل از آنکه اسفنج را روی دیوار بزنید رنگهای اضافی را با ورق بگیرید.
پتینه کابینت با پارچه
برای این روش از پتینه کاری باید یک پارچه کهنه را در نظر بگیرید و آن را مچاله کنید و بعد آن را نیز به رنگ آغشته کنید و آن را به صورت ضربه ای به دیوار بزنید تا طرح چروک را روی دیوار اعمال کنید، البته به یاد داشته باشید که شما میتوانید با مدل کشیدن پارچه روی سطح مورد نظر طرح مورد نظرتان را ایجاد کنید.
به عنوان مثال شما میتوانید با کشیدن پارچه روی سطح مورد نظر طرحهایی خاص را روی آن اجرا کنید.
رنگ برداری در پتینه کابینت
یکی از تکنیکهای پتینه کاری رنگ برداری میباشد، در این مورد شما باید با یک کاردک به جان دیوارها بیافتید و قسمتی از آنها را پاک کنید، البته اصولا این روش را برای دیوارهای قدیمی و کهنهتر انجام میدهند، اما اگر بخواهید میتوانید این تکنیک را روی دیوارهایی که تازه رنگ زده شده اند نیز انجام دهید.
برای این کار بهتر است رنگ دیوارهای شما هنوز خشک نشده باشد و در آن صورت میتوانید با استفاده از یک پارچه خیس این تکنیک را اجرا کنید یعنی آن را روی قستی از رنگهایی که هنوز خشک نشده اند بکشید و آنها را پاک کنید و به دیوار خود نمایی کهنه و زیبا ببخشید.
پتینه کاری روی شیشه
یکی از دیگر کاربردهای پتینه کاری روی شیشه میباشد شما با این روش میتوانید ظروف خانه یا شیشهی کار شده روی کابینت چوبی خود را از یکنواختی در بیاورید و آنها را هرچه زیباتر کنید، شما میتوانید با پتینه کاری روی شیشه به شیشهها حس سنگی بودن را القا کنید.
اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، میتوانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینههایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!