خرید کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ
قبل از هر چیز خوب است که با هم مرور کنیم که کابینت انزو، در واقع نوعی کابینت نیست بلکه یک برند ایتالیایی است اما جنس اصلی و بدنه آن از ام دی اف است که طرح دلخواه ما روی آن با استفاده از دستگاههای خاص انجام میشود و سطح آن با روکشهایی از جنسهای متفاوت روی آن قرار میگیرد. ظاهر این کابینتها عموما براق است. میتوان گفت این کابینت نوعی ممبران است. کابینت انزو پولیشی فرورفتگیها و برجستگیها در این نوع کابینت با استفاده از دستگاه CNC انجام میشود و رنگ به کار رفته برای پوشش آن بیشتر پولیشی است. البته از رنگ پلی اورتان نیز استفاده میشود اما قیمت و کیفیت رنگ پولیشی بیشتر است.
به اطلاعات بیشتر درمورد کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ نیاز دارید؟ این مقالات را هم بخوانید!
کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ چیست؟
گفتیم که کابینت طرح انزو محصولی ایتالیایی است و در واقع انزو نام برند این شرکت است. در نتیجه محصولاتی که در کشور ما به این اسم فروخته میشود الهام گرفته از شرکت انزو است. کابینت طرح انزو در دسته بندی سبک نئوکلاسیک قرار دارد. این مدل کابینت آشپزخانه نوعی کابینت ممبران است که البته به طور تخصصیتر و به باور متخصصین گریت کابینت، کابینت انزو تلفیقی از کابینت ممبران و کابینت هایگلاس نیز میباشد. کابینت انزو ایتالیا در ضخامت 25 میلیمتر تولید میشود و این در حالی است که اصولا ضخامت درب کابینتهای امروزی 16 میلیمتر است.
یکی از معتبرترین شرکتهای ایرانی سازندهی کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ شرکت کابینت گریت است، پروژههای مربوط به کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ را میتوانید از این طریق لینکهای زیر ببینید:
سایر پروژهها را از صفحهی پروژه میتوانید مشاهده کنید.
طراحی و قیمت کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ
بدون شک مهمترین موضوع، قیمت تمام شدهی کل پروژه شما است. محاسبهی قیمت کابینت آشپزخانه پیچیدگیهای بسیاری دارد و روش محاسبه قیمت کابینت در میان کابینت سازان متفاوت است. قیمت تمام شدهی کل پروژه شما با توجه به طرح و چیدمان انتخابی محاسبه میشود. ما در گریت کابینت قیمت کابینت انزو را به صورت متری حساب میکنیم.
کابینتهای کمدی و نیمهکمدی نسبت به دیگر انواع کابینت قیمت بالاتری دارند و به طبع، استفاده بیشتر از آنها قیمت نهایی پروژه شما را بالاتر میبرد. موارد بسیاری همچون کیفیت ورق امدیاف مورداستفاده در درب و بدنه کابینتها، یراقآلات (لولا، جک، ریل کشوها و پایه کابینتها) و… بر کیفیت و قیمت نهایی کار شما اثرگذار است که متریال مورد استفاده در گریت کابینت، تماماً بالاترین کیفیت ممکن را دارند.
خرید کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ
کابینت آشپزخانه انزو یک محصول لوکس و جدید است که چند سالی است در کشور ما و توسط شرکتهای مختلف تولید میشود. اما هیچکدام از این محصولات توسط برند انزو تولید نمیشود و سازندگان و طراحان ایرانی اقدام به ساخت این محصول با همان نام کابینت انزو کردهاند. همانطور که پیشتر هم گفته شد این مدل کابینت آشپزخانه تلفیقی از کابینت ممبران و کابینت هایگلاس نیز هست.
شرکت انزو در ایتالیا است و هیچ گونه نمایندگی در کشور ما ندارد. اگر شما قصد خرید کابینت انزو را دارید باید توجه داشته باشید که تولید این محصول بسیار حساس و ظریف است و نیاز به ماشین آلات پیشرفته و مدرن دارد، از این رو پیشنهاد میکنیم اگر این مدل کابینت را برای آشپزخانه خود انتخاب کردهاید اجرای آن را به شرکتهای معتبر بسپارید.
مزایا و معایب کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ
با شناخت معایب و مزایای کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ انتخاب شما برای خرید یک انتخاب آگاهانه است. در واقع مزایای کابینت طرح انزو (پولیشی) بسیار بیشتر از معایب آن است. ضخامت درب کابینت انزو بیست و پنج میلیمتر است که قطر زیاد آن به جهت عمق زیاد ابزارها و حکاکیهایی است که روی دربها زده میشود. لبههای دربها سی ان سی کار شده تا زیبایی هرچه بیشتری را به فضای آشپزخانه القا کند. توجه داشته باشید زیبایی این سبک دکوراسیون آشپزخانه به حکاکیها و ابزاری است که توسط سی ان سی روی دربها زده میشود.
پیش این استفاده از رنگ براق در کابینتی غیر از کابینت هایگلاس دیده نشده بود اما با استفاده از رنگ پولیشی در کابینت انزو این امکان در کابینتهای سی ان سی شده نیز فراهم شده است. به جهت وزن بالای دربهای انزو بهتر است از یراق آلات بلوم یا فانتونی استفاده کنید. جنس ورق ام دی اف مصرف شده در این سبک بسیار مهم است زیرا ضخامت ورقها بیست و پنج میلیمتر است و عمق حکاکی در این سبک کابینت زیاد است و اگر جنس مرغوبیت لازم را نداشته باشد ممکن است دچار شکستگی و ترک خوردگی شود.
نحوهی تولید کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ
متریال اصلی کابینت انزو ام دی اف است. ضخامت قطر درب این مدل کابینت بیست و پنج میلیمتر است که باعث بالاتر رفتن استحکام و البته وزن کابینت و سختتر شدن پروسه نصب آن میشود. علت ضخامت بیشتر کابینت انزو (پولیشی) به دلیل عمق زیاد حکاکیها و ابزارهایی است که به وسیله دستگاه سی ان سی ایجاد میشود. سنگینی وزن دربها در این سبک باعث میشود تا از یراق آلات بلوم و فانتونی در آن استفاده شود که تحمل وزن بیشتری دارد.
ابتدا ام دی اف خام اولیه با ضخامت بیست و پنج میلیمتر برش خورده و به سایز مورد نظر درمیآید، در مرحله بعدی دربها توسط دستگاه سی ان سی ابزار خورده و حکاکی میشوند اما هنوز خام هستند در مرحله آخر دربها به رنگ کاری فرستاده شده و در محیط کارگاهی ایزوله کار رنگ کاری انجام میشود. نکتهای که حائز اهمیت است نوع رنگی است که در این نوع کابینت مورد استفاده قرار میگیرد. کابینت آشپزخانه انزو با سه نوع رنگ قابل تولید است که شامل رنگ پلی استر، پلی اورتان و پولیشی میشود. هر کدام معایب و مزایایی دارند که به برخی از آنها اشاره خواهیم داشت:
- کابینت انزو با رنگ پلی اورتان مقاومت بالایی در مقابل نور آفتاب و رطوبت دارد. رنگ پلی اورتان نسبت به رنگ پولیشی قیمت کمتری دارد اما شفافیت کمتری نسبت به کابینت پولیشی دارد.
- کابینت انزو با رنگ پلی استر قیمت پایینتری نسبت به رنگ پولیشی و پلی اورتان دارد. این نوع رنگ به مرور زمان و عوامل محیطی مثل نور آفتاب و رطوبت تغییر رنگ میدهد و کدر میشود.
- کابینت انزو با رنگ پولیشی گرانترین رنگ در این سبک کابینت است دلیل آن هم کیفیت بالای رنگ و شفافیت و درخشندگی آن است. میتوان کابینت پولیشی را سبکی تلفیقی از کابینت هایگلاس و ممبران دانست، زیرا درخشندگی و شفافیت کابینت هایگلاس را در کنار حکاکیهای سبک ممبران را به نمایش میگذارد. محبوبترین رنگ کابینت انزو میان مشتریان رنگ پولیشی است.
چرا کابینت انزو در آشپزخانه بزرگ کمی گران است؟
از آنجایی که متریال اولیه این سبک از جنس ورق ام دی اف بیست و پنج میلی متری میباشد. و این مقدار بیشتر از قطر ام دی اف سایر کابینتها (شانزده یا نهایتا هجده میلیمتر) است. خود دلیل واضحی برای افزایش قیمت این نوع میباشد. همچنین روند تولید پیچیدهتر (پرکارتر) این محصول در کنار نوع رنگ انتخاب شده مشتری دلیل دیگری برای اختلاف قیمت کابینت انزو نسبت به سبکهای دیگر است.
نحوه محاسبه کابینت آشپزخانه انزو بر مبنای متر طول میباشد البته با ابعاد استاندارد. ارتفاع استاندارد کابینت زمینی با صفحه و پایه ۹۰ سانتی متر میباشد و عمق صفحه آن ۶۰ سانتیمتر میباشد. ارتفاع استاندارد کابینت دیواری (هوایی) ۷۰ سانتی متر و عمق آن ۳۰ سانتی متر میباشد، ۶۰ درصد از قیمت کل کابینت مربوط به کابینت زمینی و ۴۰ درصد مربوط به کابینت دیواری (ارتفاع ۷۰ سانتی متر) است. مبنای محاسبه کابینت کمدی، کابینت ویترینی، کابینت ارتفاع ۹۰ و… از همین استانداردها ضریب میگیرد.
اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، میتوانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینههایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!