راهنمای هزینه تمام شده بازسازی مرکز تصویربرداری
مراکز تصویر برداری پزشکی یکی از پرمراجعترین و شلوغترین مراکز پزشکی هستند، چرا که در تمامی نیازهای پزشکی از دندانپزشکی گرفته تا ارتوپدی، بیمار به تصاویر ویژه و خاص پزشکی نیاز پیدا خواهد کرد. در این نوشته از شرکت بازسازی گریت قصد داریم با هم صفر تا صد راهاندازی، دیزاین و بازسازی مرکز تصویربرداری را با هم مرور کنیم، همراه ما باشید!
به دنبال خدمات بازسازی مرکز تصویربرداری و هزینه تمام شده بازسازی مرکز تصویربرداری هستید؟ این مقالات را از دست ندهید!
اهمیت و چگونگی بازسازی مرکز تصویربرداری پزشکی
اصل اول در طراحی مطب و کلینیک رادیولوژی این است که مکان مورد نظر برای آن باید در جایی از شهر باشد که دسترسی به آن برای عموم مردم آسان باشد. کلینیک باید به گونه ای باشد که دارای فضایی مناسب و کافی برای پرسنل، پرستاران و افراد مراجعه کننده برای آماده شدن برای امور مربوط و انجام تصویربرداری باشد.
با توجه به این مسئله که امروزه با پیشرفتهای بسیار در زمینههای پزشکی، لوازم مورد استفاده در تمام کلینیکها روز به روز در حال توسعه و به روزرسانی هستند، در نتیجه باید توجه داشت تا در صورت خرابی یا تغییر یک وسیله، کلینیک باید فضای لازم برای جایگزینی آنها را نیز داشته باشد. در این مقاله ایدهها و طرحهای جدید و جالبی برای یک مرکز تصویربرداری فراهم کردهایم تا شما بتوانید نسبت به علایق و سلیقه خودتان برای طراحی و بازسازی مرکز تصویربرداری خود اقدام کنید.
نکات کلیدی و هزینه تمام شده بازسازی مرکز تصویربرداری
- طراحی و بازسازی مرکز تصویربرداری، باید به گونه ای باشد که دارای فضایی مطلوب باشد.
- باید فضا برای تمام کارکنان و همچنین برای مراجعین کامل استریل شده باشد.
- مرکز تصویربرداری باید اتاقهای جداگانه برای هر امری داشته باشد.
- همچنین دیزاین داخلی مرکز تصویربرداری باید چشم گیر و به نحوی باشد که فرد مراجعهکننده احساس ناراحتی نداشته باشد.
- تجهیزات اطفاء حریق حتما باید در فضای داخلی در حین بازسازی مرکز تصویربرداری تعبیه شود.
- استفاده از کاغذ دیواری و برخی از رنگها در بخش رادیولوژی از نظر بهداشتی مناسب نیست.
- برای بازسازی مرکز تصویربرداری هر بخش نیازمند اتاق و فضایی جداگانه است.
- اندازه و متراژ اتاقها باید مناسب باشد.
- نصب هواکش و دستگاههای مناسب تهویه هوا حین بازسازی مرکز تصویربرداری فراموش نشود.
- اگر مرکز تصویربرداری داخل بیمارستان باشد باید حد الامکان در بخش انتهایی سالن قرار بگیرد تا افراد در بخشهای دیگر در برابر اشعههای مضر و امواج رادیویی محافظت شوند.
اتاق انتظار در بازسازی مرکز تصویربرداری
با توجه به این موضوع که مراجعه کنندگان به کلینیکها افرادی هستند که از بیماری یا دردی ناشی از آن رنج میبرند، اتاق انتظار باید به گونه ای باشد که در کنار ظاهری زیبا دارای آرامش برای مراجعه کننده هم باشد.
ابعاد و متراژ یک مرکز تصویربرداری پزشکی حداقل ۲۰۰ متر مربع میباشد. حداقل متراژی هم که برای یک سالن انتظار باید در نظر گرفت حدود ۲۵ متر مربع است.
اتاق تعویض لباس در بازسازی مرکز تصویربرداری
در بهترین حالت برای تعویض لباس میشود از دو اتاق مجزا استفاده کرد که یکی برای پرسنل و کادر تکنسینها شامل قفسه و کمدهای قفل دار است و دیگری برای بیماران و افراد مراجعه کننده تا بتوانند به راحتی از فضای آن استفاده کنند. متراژ مناسب برای اتاق رختکن یا تعویض لباس حداقل ۱۰ متر مربع میباشد.
بازسازی اتاق رادیولوژی و تصویربرداری
در طراحی کلینیک رادیولوژی، اتاق تصویربرداری باید در نزدیکی و مجاورت محل انتظار و پذیرش بیماران باشد تا بیمار مسافت زیادی را طی نکند. در اصل تمام مراحل معاینه و عکسبرداری از اندامهای بدن در این اتاق و با دستگاههای مخصوص صورت میگیرد.
چون بیمار باید بر روی تخت مخصوص تصویربرداری باشد، فضای خالی اطراف تخت برای راحتی بیمار بسیار مهم است. از آنجا که این فضا مملوء از امواج رادیویی است لازم است درها و دیوارها را سربکوبی کنید.
بازسازی اتاق MRI و سونوگرافی
دستگاه MRI، دستگاهی است که برای تصویرسازی از خاصیت مغناطیسی بافتهای بدن استفاده میشود. برای قرار دادن چنین دستگاهی در یک اتاق شما باید حداقل ۲۵ متر مربع برای اتاق خود فضای خالی داشته باشید.
از آنجا که این دستگاه با امواج الکترو مغناطیس کار میکند باید به چند نکته توجه کنید. دیوارهای این اتاق باید با استفاده از رنگهای روغنی رنگ آمیزی شوند، تمام متریالی که در اتاق استفاده میشود باید استاندارد و قابل شستشو باشند، رنگهایی که در فضای اتاق سونوگرافی استفاده میشوند باید از رنگهای خنثی مانند سفید و خاکستری باشند.
اتاق کنترل و بازسازی مرکز تصویربرداری
اتاق کنترل در رادیوگرافی، باید در مجاورت اتاق رادیولوژی باشد. در این صورت تکنسین مربوط به این بخش بتواند به صورت کامل بر بیمار مشرف باشد. در میان اتاق رادیولوژی و اتاق کنترل، پنجره ای نصب میشود، این پنجره برای دید بهتر تکنسین باید کاملا شفاف باشد و همچنین در ساخت شیشه آن باید از سرب و موادی که در مقابل اشعههای اتاق رادیولوژی مقاوم باشند استفاده شود.
طراحی کلینیک رادیولوژی باید به گونه ای باشد که فضای کافی هم برای تکنسین بخش و هم بیمار را فراهم کند. باید در نظر داشته باشید که فضاهای مورد نیاز برای هر اتاق متفاوت است و هر اتاق در یک مرکز رادیولوژی با توجه به دستگاههای داخلش بین ۱۰ تا ۳۰ متر مربع فضای خالی و ارتفاع ۲ الی ۳ متر برای قرار گیری دستگاهها نیازمند است.
اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، میتوانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینههایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!