طراحی دکوراسیون آشپزخانه با رنگ بنفش

طراحی دکوراسیون آشپزخانه با رنگ بنفش

طراحی دکوراسیون آشپزخانه با رنگ بنفش

هر کدام از ما با توجه به علایقمان برای طراحی دکوراسیون منزل خود از سبک ها و رنگ های مختلفی استفاده کرده ایم در مقاله های قبلی به اهمیت انتخاب رنگ و تاثیرات ان بر روی روحیات افراد پرداختیم.

در این مقاله قصد داریم به طراحی دکوراسیون اشپزخانه با رنگ بنفش بپردازیم.

آشپزخانه یکی از بخش های مهم خانه  است بنابر این دکوراسیون آشپزخانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

دکوراسیون آشپزخانه به رنگ بنفش با این که کم تر در بین دکوراسیون های داخلی استفاده می شود اما باید به این نکته توجه داشت که این رنگ در دکوراسیون داخلی همواره جذاب بوده و ایده دکوراسیون آشپزخانه به رنگ بنفش هم میتواند یک ایده جذاب و متفاوتی باشد.

همانطور که میدانید بنفش رنگی است که کم و بیش بین افراد رنگی ریسکی در طراحی اشپزخانه شناخته شده است و اغلب از این رنگ در اتاق خواب ها استفاده میکنند.

این سایه از رنگ بنفش ، ارامش و لطافت خاصی دارد که هم در تناژ های دیگر این رنگ دیده نمی شوند و هم در نگاه اول بسیار جذاب به نظر میرسد.

 

طراحی دکوراسیون آشپزخانه با رنگ بنفش

روانشناسی رنگ بنفش

رنگ بنفش از قدیم نماد اشراف، قدرت و ثروت است.

از لحاط روانشناسی بنفش یک رنگ شاهانه است .

بنفش رنگ عرفان و معنویت است.

 

پیشنهاد نویسنده: کابینت هایگلاس

 

ترکیب رنگ بنفش

رنگ بنفش از جمله رنگ های ارام بخش و با اصالت در طراحی دکوراسیون منزل به شمار میرود، این رنگ توانایی ایجاد هارمونی خوب با بیشتر رنگ های خنثی و گرم دارد.

رنگ بنفش هم مانند دیگر رنگ ها تناژ های مختلفی دارد از بنفش سیر تا بنفش روشن که استفاده ترکیب چند تن بنفش در کنار هم میتواند زیبایی خاصی را ایجاد کند، ترکیب رنگ بنفش با سایر رنگ های خنثی نیز زیبایی خود را دارد؛

از جمله رنگ هایی که ترکیب ان در کنار رنگ بنفش بسیار متداول است و زیبایی چشمگیری را ایجاد میکند ترکیب رنگ های سفید و روشن در کنار بنفش است که فضایی بسیار زیبا را ایجاد میکنند.

ترکیب رنگ بنفش در آشپزخانه

ترکیب رنگ بنفش در آشپزخانه

اما اگر قصد ترکیب رنگ بنفش با رنگ مشکی را دارید توصیه میشود که به هیچ وقت رنگ مشکی را برای قسمت های بالای کابینت آشپزخانه در نظر نگیرید و کابینت های پایین آشپزخانه را مشکی در نظر بگیرید و سرامیک ، میز یا صندلی و…. را سفید در نظر بگیرید.

و یا میتوانید کل اشپزخانه را سفید در نظر بگیرید و بعضی از وسایل را مانند صندلی نهار خوری را بنفش انتخاب کنید و یا قسمتی از دیوار اشپز خانه را به رنگ بنفش و یا سایه ای از رنگ بنفش طراحی کنید.

رنگ های قرمز، قهوه ای و سبز نیز هارمونی مناسبی را در کنار رنگ بنفش ایجاد میکند که به همین دلیل استفاده از وسایل چوبی و قهوه ای رنگ در آشپزخانه ای با دکوراسیون بنفش میتواند چشم نواز باشد.

رنگ های  دیگر نیز میتوانند در کنار رنگ بنفش هارمونی ایجاد کنند، این رنگ ها از دسته رنگ های جذاب و موثر دکوراسیون داخلی هستند.

این روز ها استفاده از کابینت های آشپزخانه براق بسیار رایج شده است به این نوع کابینت ها اگر رنگ بنفش هم اضافه شود ترکیب بسیار زیبایی می شود.

 

پیشنهاد نویسنده: کابینت کلاسیک

 

دیوار آشپزخانه بنفش

شما میتوانید در دیوار اشپزخانه خود از رنگ بنفش استفاده کنید، رنگ بنفش در ترکیب رنگ سفید یا خاکستری یک آشپزخانه مدرن و شیکی را به شما ارائه خواهد داد.

دیوار آشپزخانه بنفش

دیوار آشپزخانه بنفش

در صورتی که رنگ بنفش را با مقدار زیادی رنگ خاکستری ترکیب کنید نتیجه کار یک دیوار و اشپزخانه  طبیعی خواهد بود که در نگاه اول بسیار جذاب به نظر خواهد رسید برای این کار میتوانید مقداری از تن های  بنفش را با رنگ خاکستری به کار بگیرید مثلا از رنگ بنفش برای دیوار و از میز و صندلی های خاکستری استفاده کنید.

 

پیشنهاد نویسنده: قیمت کابینت آشپزخانه

 

می توانید از طریق لینک های زیر پروژه های مربوط به این مقاله را مشاهده کنید:

 

اگر از این نوشته لذت بردید و تمایل به کسب اطلاعات بیشتر داشتید، می‌توانید با شماره ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ تماس بگیرید و از مشاوره کاملا رایگان متخصصان گریت کابینت در زمینه‌هایی مانند طراحی دکوراسیون آشپزخانه، تعمیرات و بازسازی آشپزخانه، سفارش و خرید انواع کابینت آشپزخانه و هر مورد و سوال دیگری استفاده کنید!

 

 

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.