۴۴ مورد از اشتباهات رایج در آشپزخانه که باید متوقف شوند! | قسمت اول

۴۴ مورد از اشتباهات رایج در آشپزخانه که باید متوقف شوند! | قسمت اول

اشتباهات رایج در آشپزخانه که شاید چیزی از آن ها ندانید!

خیلی از ما گاها از ترفندها و راهکارهای بهتر و سریع تر در آشپزخانه بی خبریم اما داستان این نوشته فرق می کند، اگر از این اشتباهات رایج در آشپزخانه اجتناب نکنید، آشپزخانه شما هرگز عملکرد بهتری نخواهد داشت. این موارد چه بسا بر کل کارکرد خانه و خانواده اثر بذارند و بازدهی شما را کاهش دهند.

 

اشتباه شماره یک: تیز نکردن مرتب چاقوها

اشتباهات رایج در آشپزخانه

رابرت رمزی، سرآشپز آموزشگاه در موسسه آموزش آشپزی، می گوید: “مردم فکر می کنند هر پنج سال یکبار می توانند چاقوی خود را تیز کنند ، اما یک چاقوی تیز با همه چیز در آشپزخانه تفاوت زیادی در جهان ایجاد می کند.”

حتی اگر آشپزی معمولی هستید که دو تا سه وعده غذا در هفته تهیه می کند، باز هم باید حداقل دو تا چهار بار در سال چاقوهای خود را تیز کنید. رمزی توصیه می کند با صرف چند دلار اضافی و تیز کردن حرفه ای چاقوهای خود از این اشتباه آشپزخانه اجتناب کنید، زیرا خرد کردن یا شکستن تیغه بسیار آسان است.

و حواستان باشد که نه، آن میله فلزی که در اکثر بسته های چاقو وجود دارد، چاقو تراش نیست. در واقع به آن فولاد متخلخل گفته می شود که برای صاف کردن تیغه و نه تیز کردن آن استفاده می شود.

اشتباه شماره دو: خرید مجموعه چاقو فانتزی

وسوسه انگیز است که چاقوی فانتزی را به جهاز عروسی خود اضافه کنید، اما رمزی می گوید بهتر است چاقوها را به صورت جداگانه خریداری کنید. او می گوید: “اگر واقعا به نصف چاقو احتیاج ندارید، باید واقعا وزن داشته باشید.” این در واقع یک نکته واقعاً خوب است.

به مجموعه چاقوی فعلی خود فکر کنید که احتمالاً برای شما بیش از آنچه می خواهید اعتراف کنید هزینه داشته است. آیا از آن چاقوی غول پیکر استفاده کرده اید؟ حدس زدن احتمالاً نه. اگر در حال حاضر یک مجموعه چاقو فانتزی دارید یا فقط ظاهری آشپزخانه شیک دارید ، بررسی کنید که یک نوار مغناطیسی می تواند چه کاری انجام دهد.

اشتباه شماره سه: ترک تیغه های چاقو بدون پوشش

اطمینان حاصل کنید که هرگز تیغه های چاقوی خود را بدون پوشش نگذارید. به خصوص اگر چاقوهای تیز خود را با بقیه وسایل خود در یک کشوی مخلوط نگه دارید. تیغه های چاقو علاوه بر بریدن تصادفی انگشت، بسیار نازک و شکننده هستند و در صورت محافظت نکردن می توانند به راحتی آن را خراشیده و خرد کنند، بنابراین از این مورد از  اشتباهات رایج در آشپزخانه اجتناب کنید و خرید تیغه های چاقو را که در اکثر فروشگاه های مواد غذایی یافت می شود، در نظر بگیرید.

اگر بلوک چاقو دارید، مطمئن شوید که چاقوهای با اندازه مناسب را در شکاف اندازه مناسب قرار داده اید. رمزی می افزاید: “اگر تیغه محافظت شود، چاقو بسیار بیشتر دوام می آورد.”

اشتباه شماره چهار: نگهداری گوشت در قفسه بالای یخچال

اشتباهات رایج در آشپزخانه

رمزی می گوید: “اگر نمی خواهید آن را مستقیماً از یخچال بیرون بیاورید مانند مرغ خام، آن را به ته یخچال می رسانید.” دلیل این امر بسیار ساده است: ذخیره کردن گوشت در قسمت پایین اطمینان می دهد که اگر چکه کند ، آب مزه بدی در سراسر غذاهای خام شما دریافت نمی کند.

ذخیره میوه ها و سبزیجات در بالا، لبنیات و اقلام آماده در وسط و گوشت خام، ماهی و غذاهای خطرناک در پایین را در نظر بگیرید تا از یخچال خود بهترین استفاده را ببرید.

اشتباه شماره پنج: این که هرگز یخچال خود را تمیز نکنید

آخرین باری که به یخچال خود نظافت عمیق داده اید کی است؟ بله، احتمالاً هرگز، این قابل درک است زیرا بسیاری از مردم یخچال خود را به عنوان بخشی از مراسم نظافت روزانه خود تصور نمی کنند. از نظر فنی، شما باید یخچال خود را به صورت هفتگی تمیز کنید، اما اگر این مورد را دلهره آور می بینید، سعی کنید حداقل یک بار در ماه آن را تمیز کنید و البته، در صورت بروز، بلافاصله نشت را پاک کنید.

به این ترتیب از گسترش باکتری ها جلوگیری می کنید که می تواند منجر به آلودگی متقابل شود. برای کارکردن طولانی مدت یخچال خود این نکات را از دست ندهید.

اشتباه شماره شش: گذاشتن میوه ها و سبزیجات روی پیشخوان در مقابل یخچال

در مورد مقابله با یخچال و فریزر کاملاً به شما بستگی دارد و اینکه آیا ترجیح می دهید در دمای اتاق از سیب لذت ببرید یا سرد. اکثر محصولات باید در دمایی نگهداری شوند که احتمالاً به آن دسترسی ندارید ، یعنی حدود ۵۵ درجه – گرمتر از یخچال شما، اما سردتر از آشپزخانه، بنابراین یخچال یا پیشخوان انتخاب شما است.

ماندگاری تقریباً هر میوه و سبزیجات را افزایش می دهد ، اما طعم آن را نیز از بین می برد. بنابراین اگر قصد دارید محصولات خود را فوراً بخورید، آن را روی پیشخوان بگذارید زیرا طعم بهتری خواهد داشت، اما اگر می خواهید آن را برای چند روز ذخیره کنید ، باید آن را در یخچال قرار دهید. خودتان این واحد ذخیره سازی محصولات بدون نسخه را خودتان بسازید.

اشتباه شماره هفت: ذوب شدن و یخ زدایی گوشت در پیشخوان

شما هرگز نمی خواهید یک تکه گوشت را فقط با گذاشتن آن روی پیشخوان خود ذوب کنید. هنگامی که گوشت گرمتر از ۴۰ درجه می شود، باکتری ها بلافاصله شروع به رشد می کنند. سه راه مطمئن برای ذوب گوشت در مایکروویو روی حرارت ملایم، یخچال یا آب سرد است.

صرف نظر از روش ذوب شدن انتخاب شده، ابتدا باید گوشت را در یک کاسه بریزید. هرگز گوشت را مستقیم و بدون در مایکروویو یا در قفسه ای در یخچال خود قرار ندهید. معلوم شد مادر شما اشتباه کرد که باید کره را در یخچال نگه می داشت!

اشتباه شماره هشت: استفاده از اسفنج یکسان به مدت طولانی

اسفنج ها اگر نه کثیف ترین وسایل آشپزخانه هستند. این نظافتچیان کوچک اغلب هنگام نظافت آشپزخانه نادیده گرفته می شوند ، زیرا آنها معمولا کسانی هستند که نظافت را انجام می دهند. اگر ظرف ها را هر روز می شویید، باید حداقل یک بار در ماه یا بعد از ۳۰ بار استفاده از اسفنج جدید استفاده کنید.

باکتری ها روی اسفنج ها خیلی سریع تجمع می یابند و اگر به درستی شسته نشوند، می توانید باکتری ها را روی تمام مواردی که اسفنج به آنها دست می زند پخش کنید. این وسایل آشپزخانه نیز با میکروب می خزند.

 

اشتباه شماره نه: فراموش کردن تمیز کردن سینک ظرفشویی

سینک ظرفشویی، مانند اسفنج، اغلب هنگام تمیز کردن آشپزخانه فراموش می شود. زیرا همچنین مانند اسفنج، سینک ظرفشویی در فرایند تمیز کردن نقش دارد. اما اگر می خواهید آشپزخانه ای بدون باکتری داشته باشید، پاک کردن سینک ظرفشویی بعد از شستن ظرف ها و استفاده از نوعی اسپری تمیز کننده مانند Clorox بسیار مهم است.

در حالی که آب و صابون کار می کنند، تمیز کردن عمیق خوب باید هر چند هفته انجام شود. Deirdre Schlunegger، مدیر عامل STOP Foodborne Illise ، یک سازمان ملی غیرانتفاعی ملی بهداشت که به پیشگیری از بیماری و مرگ ناشی از عوامل بیماری زا منتقل شده است، می گوید: “سینک ظرفشویی خود را تمیز نگه دارید و گوشت را در سینک خود یخ زدایی نکنید.”

 

اشتباه شماره ده: قرار ندادن خریدها در مکان مناسب

اشتباهات رایج در آشپزخانه

خرید مواد غذایی بسیار طاقت فرسا است، به خصوص اگر کودک نوپایی را در دست دارید، اما مطمئن شوید که مشکلات را پشت سر گذاشته اید و مواد غذایی خود را بلافاصله پس از بازگشت به خانه کنار گذاشته اید.

به طور کلی، اکثر اقلام فاسدشدنی را فقط می توان حداکثر تا دو ساعت کنار گذاشت. و کلمه حداکثر در اینجا به راحتی استفاده می شود. زیرا مواردی مانند بستنی وجود دارد که باید در اسرع وقت کنار گذاشته شوند. Schlunegger می گوید: “مواد غذایی مورد نیاز خود را برای یخچال یا فریزر بلافاصله هنگامی که به خانه می روید قرار دهید.” “اگر بیرون گرم است، یک کیسه سردتر یا عایق با خود به فروشگاه ببرید.”

اشتباه شماره یازده:  هزینه کردن برای وسایل آشپزخانه بی فایده

وسایل آشپزخانه و آشپزی در همه جا وجود دارد. به نظر می رسد هر روز یک غذای سالم بهتر و ماندگارتر و محصولات مرتبط با آشپزی وارد بازار می شود. به این فکر کنید که چقدر وسایل آشپزخانه در کشوهای خود دارید که حتی از آنها استفاده نمی کنید. کسی آووکادو می نوشد؟ در حالی که برخی از اقلام مانند مخلوط کن، مخلوط کن مخصوص مرکبات، قابلمه و تابه ارزش افزودن را دارند، می توانید از موارد شیک تر صرف نظر کنید. این هک آشپزخانه را از دست ندهید تا به شما کمک کند همه چیز را ذخیره کنید.

 

اشتباه شماره دوازده: بی توجهی به پانل ها و روکش های مشکل دار

اشتباهات رایج در آشپزخانه

درهای پانل بلند ممکن است یک ظاهر کلاسیک برای کابینت باشند، اما مطمئناً در حال حاضر شیک نیستند. روکش جزئی، که به مقدار قاب قابل مشاهده در اجرای کابینت اشاره دارد، نیز در بیرون است.

 

اشتباه شماره سیزده: مراقبت نکردن از طرح های کابینت

درست مانند درهای پانل بالا ، از ظاهر سه بعدی کابینت های خود دور بمانید. درهای تخته ای یا تکان دهنده ، اگرچه نمای متفاوتی از نمای سه بعدی به آشپزخانه شما می دهند. اما در آشپزخانه شما در مقایسه با کابینت های تزئینی همچنان پیر به نظر می رسند. به علاوه: شما می توانید میزهای گرانیتی را خودتان نصب کنید.

 

اشتباه شماره چهارده: قرار دادن یخچال و فریزر کنار دیوار

شاید منطقی باشد که یخچال را تا انتهای کابینت خود فشار دهید، اما اگر کنار دیوار باشید، انجام دادن این مورد از اشتباهات رایج در آشپزخانه ممکن است عوارضی ایجاد کند. به طور خاص، باز کردن درب یخچال در کنار دیوار به معنای نداشتن فضای کافی برای باز کردن درهای داخل است. کلی مک درموت، طراح داخلی، اشاره می کند که یخچال باید بتواند بیش از ۹۰ درجه باز شود تا کشوها و قفسه های یخچال به راحتی بیرون کشیده شوند.

 

اشتباه شمازه پانزده: قرار ندادن ادویه و روغن در سرجایشان و تمیز نگه داشتن آن ها

چاشنی ها و ادویه جات را در قفسه ای حمل کنید تا فضای کافی روی میز آزاد شود (نکات بیشتر برای صرفه جویی در فضا را برای آشپزخانه کوچک بررسی کنید). شما همیشه نمک، روغن های پخت و پز و ادویه جات مورد علاقه خود را در کنار اجاق گاز می خواهید زیرا هر روز از آنها استفاده می کنید.

اشتباهات رایج در آشپزخانه

اما آها مجبور نیستند فضای شمارنده با ارزش تمام وقت را اشغال کنند. همه آنها را در یک جای خاص مانند گوشه کابینت بالای گاز یا ظرف شویی قرار دهید که می توانید بلافاصله پس از پخت در کابینت قرار دهید. در هر فروشگاهی که لوازم آشپزخانه می فروشید کادویی هایی در اشکال، اندازه ها و قیمت های مختلف پیدا خواهید کرد.

 

شما همچنین می توانید از صفحات دیگر سایت مانند:

دیدن فرمایید.

 

دریافت خدمات و مشاوزه بازسازی کابینت منزل

با جستجوی آنلاین نام بسیاری از شرکت هایی که خدمات بازسازی کابینت را انجام می دهند به شما داده می شود. برای انجام این پروژه با مناسب ترین قیمت و تضمین کیفیت می توانید با مشاوران و مهندسان گریت کابینت برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در تماس باشید.

توصیه گریت کابینتی

اگر کابینت های موجود خوش ساخت و فرم خوبی داشته باشند و ظاهری کاملاً متفاوت داشته باشند، بازسازی کابینت می تواند گزینه ای مناسب و کم هزینه برای بازسازی آشپزخانه باشد. همچنین در مواردی که چیدمان آشپزخانه موجود به خوبی کار می کند، انتخاب خوبی است. اما در مواردی که کابینت های موجود با مشکلات ساختاری روبرو هستند و یا سخت افزار در وضعیت نامناسبی قرار دارد و یا ویژگی های ذخیره سازی داخلی در آن کم است، بهتر است کابینت های کاملا جدید نصب کنید.

 

سخن پایانی کابینت

همه ما دوست داریم یک آشپزخانه زیبا و تمیز و منظم داشته باشیم که علاوه بر زیبایی و شیک بودن، کارایی زیادی نیز داشته باشد. به همین منظور استفاده صحیح از فضای کابینت ها و یا تعمیر و تعویض آن ها به شما توصیه می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان از طراحان و سازندگان گریت کابینت درمورد نحوه بازسازی کابینت می توانید هفت روز هفته و ۲۴ ساعت شبانه روز به صورت رایگان با ما در ارتباط باشید!

 

استفاده از نکات بالا به شما در انتخاب موفقیت آمیز و طراحی زیبای اتاقی جذاب و داشتن یک اتاق خواب و خانه مدرن و زیبا کمک می کند.

جهت درخواست مشاوره به صورت رایگان فرم زیر را تکمیل فرمائید.

پس از تکمیل فرم زیر، کارشناسان ما با شما تماس گرفته و در صورت تمایل، در محل شما حضور میابند

    برای دریافت مشاوره ی رایگان برای دریافت خدمات با شماره ی ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ در تماس باشید.

    نظرات خود را در ارتباط با مقاله ۴۴ مورد از اشتباهات رایج در آشپزخانه که باید متوقف شوند! | قسمت اول برای ما بنویسید.

    شاد و موفق باشید.

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: ۰ میانگین: ۰]

    پیام بگذارید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    *

    code