نکات طراحی آشپزخانه

نکات طراحی آشپزخانه

نکات طراحی آشپزخانه

نکات طراحی آشپزخانه | آشپزخانه جایی است که جادو اتفاق می افتد. این تنها جایی نیست که ما آشپزی می کنیم ، بلکه در آنجا دوستان و خانواده هایمان را سرگرم می کنیم ، صبح ها را شروع می کنیم و بعد از یک روز طولانی و شام آرام می گیریم. بنابراین با توجه به اهمیت آشپزخانه ، باید متناسب با نیازهای خاص شما طراحی و ساخته شود. در این پست ما دو اصل اصلی طراحی آشپزخانه را کشف خواهیم کرد که به شما کمک می کند آشپزخانه ای کارآمدتر طراحی کنید – به نام توالی کار و مثلث آشپزخانه.

 

پیشنهاد نویسنده: قیمت کابینت آشپزخانه

 

قصد طراحی | نکات طراحی آشپزخانه

هدف در اینجا استفاده از چند اصل طراحی شناخته شده برای تهیه یک آشپزخانه عملا کارآمد است. منظور من از کارایی ، میزان راحتی است که شما قادر به انجام کارهای روزمره در آشپزخانه هستید. به آن مانند یک جریان طبیعی از یک کار به وظیفه دیگر فکر کنید. مشتری خیالی ما در این مورد یک خانواده سه نفره است که دوست دارند زمان زیادی را در آشپزخانه صرف پخت و پز یا میزبانی مهمانی های شام کنند. اگرچه طراحی همیشه با توجه به نیازهای خاص هر مشتری متفاوت خواهد بود ، برخی اصول اساسی وجود دارد که می تواند در هر طرحی اعمال شود.

اصول طراحی

دو اصل اصلی در طراحی آشپزخانه توالی کار و مثلث آشپزخانه است. اینها مقررات ساختمانی نیستند که کاملاً باید از آنها پیروی کنید – فقط به آنها به عنوان راهنمایی های طراحی فکر کنید تا به شما در طراحی آشپزخانه کارآمدتر کمک کنند. برای کمک به درک بهتر این اصول ، ما از طبقه زیرین آشپزخانه در زیر به عنوان مثال استفاده خواهیم کرد.

 

 

نکات طراحی آشپزخانه

 

 

۱. دنباله کار | نکات طراحی آشپزخانه

توالی کار ترتیب فعالیتهایی است که در تهیه غذا نقش دارد. این بدان معناست که تمام مراحل از راه رفتن با مواد غذایی ، ذخیره محصول ، آماده سازی ، پخت و پز ، غذا خوردن و درنهایت تمیز کردن همه چیز دور است. ما می توانیم این ها را به شش مرحله اصلی تقسیم کنیم ، که در زیر توضیح داده شده است.

محل نگهداری غذاها – تخلیه و باز کردن مواد غذایی ، ذخیره سازی در یخچال / فریزر / لارد / کمدها
شستشو – ظرفشویی
محل آماده کردن مواد غذایی – مخلوط کردن کیک و شیرینی سازی
طبخ – اجاق گاز برای جوشاندن و سرخ کردن ، گریل برای کباب کردن ، اجاق گاز برای پخت و تفت ، اجاق مایکروویو برای یخ زدایی ، پخت سریع و گرم شدن.
سرو کردن – گرم نگه داشتن غذا ، نان تست کردن ، نگهداری قاشق چنگال ، ظروف و چاشنی ها
غذا خوری – سفره آرایی و غذا خوردن

 

نکات طراحی آشپزخانه

 

 

پس از اتمام این مراحل ، معمولاً توالی بازگشت را به شرح زیر طی می کنید.

پاک کردن – تمیز کردن ظروف کثیف برای ماشین ظرفشویی ، بازگرداندن مواد غذایی خورده نشده به یخچال.

تمیز کردن – دفع زباله ، بارگیری ماشین ظرفشویی ، شستن دست ، تخلیه ، کنار گذاشتن

 

بنابراین چگونه همه اینها بر روند طراحی تأثیر می گذارد؟ خوب ، ایده این است که یک طرح طراحی کنید که گردش متقاطع تا حد ممکن کم باشد. به عبارت دیگر ، چیدمان آشپزخانه به گونه ای است که کارهای ذکر شده با کمترین تلاش ممکن انجام شود. با گفتن این جمله ، همیشه برخی از فعالیت ها در حال عبور است. به عنوان مثال ، از سینک ظرفشویی هم برای تهیه و شستشو و هم برای جریان ظروف و ظروف از و به ماشین ظرفشویی و میز استفاده می شود.

فاصله بین منطقه آماده سازی (شماره ۳) و منطقه مرطوب (شماره ۲) باید حداقل باشد. این بدان دلیل است که هیچ کس نمی خواهد ظرف های سنگین را بیش از زمان لازم از غرق به داخل اجاق گاز حمل کند. فاصله توصیه شده بین این دو بیش از ۱.۸ متر نیست.

 

۲. مثلثی کار کنید

مثلث کار رابطه بین سه وسیله اصلی است که در آشپزخانه استفاده می شود – یخچال ، سینک و اجاق گاز. به عنوان یک قاعده کلی ، وقتی طول ها را با هم جمع می کنیم ، جمع نباید کمتر از ۳.۵ متر باشد و بیش از ۶.۵ متر نباشد. مسافت کمتر به این معنی است که فضای سطح کار کافی نداریم ، در حالی که مسافت بیشتر به این معنی است که در هر بار پختن یک وعده غذایی ، در نهایت زیاد قدم می زنیم.

 

نکات طراحی آشپزخانه

 

بنابراین حتی اگر ما روی یک طرح آشپزخانه خانوادگی نسبتاً بزرگ کار می کنیم ، با رعایت قانون مثلث آشپزخانه می توانیم آن را کارآمد نگه داریم. طول این مثلث از مرکز هر دستگاه محاسبه می شود ، همانطور که در شکل ۵ نشان داده شده است. ما می توانیم با جمع کردن طول ها به سرعت بررسی کنیم که آیا مثلث ما فاصله های توصیه شده را برآورده می کند یا خیر.

۲۴۱۰ میلی متر + ۲۲۴۵ میلی متر + ۱۲۱۰ میلی متر = ۵۸۶۵ میلی متر (۵.۹ متر) که بین ۳.۵ متر و ۶.۵ متر قرار دارد.

 

فیکسچرها و اتصالات

اکنون که توالی کار و مثلث آشپزخانه را فهمیدیم ، می توانیم بقیه لوازم و وسایلی را که در آشپزخانه خود قرار داده ایم بررسی کنیم. وقتی صحبت از لوازم خانگی می شود ، بهره وری انرژی باید همیشه یکی از اولویت های اصلی باشد. امتیازات بالای بهره وری انرژی به معنای کاهش صورتحساب ها و آسیب کمتری به محیط زیست است.

در زیر یک ارتفاع نشان داده شده است که هر دستگاه دارای برچسب است. این کمدهای چوبی همه از چوب اصلاح شده (بازیافتی) ساخته شده اند – که در ادامه در مورد آنها بیشتر صحبت خواهیم کرد. در شکل ۷ می توانید نقاشی از ابعاد استاندارد مورد استفاده هنگام طراحی این آشپزخانه را مشاهده کنید. این ابعاد البته متفاوت است ، به خصوص اگر آشپزخانه طوری طراحی شده باشد که برای افراد دارای معلولیت جسمی قابل دسترسی باشد.

 

نکات طراحی آشپزخانه

 

 

۱. یخچال و فریزر ضد زنگ ۲. مایکروویو ۳. اجاق گاز / کوره ۴. اجاق گاز ۵. شیشه خاکستری اسپلش بک ۶. ذخیره سازی بلند روکش الوار (احیا شده) ۷. کمد های سقفی کوچک رو به الوار (اصلاح شده) ۸. روکش چوبی بزرگ کمدهای سربار (بازیابی شده) ۹. واحد استخراج پنهان ۱۰. دراورهای قابلمه قابل حمل ۱۱. کمدهای ذخیره سازی زیر نیمکت

 

 

پیشنهاد نویسنده: کابینت کلاسیک، کابینت روکش چرمی، کابینت آشپزخانه

 

می توانید از طریق لینک های زیر پروژه های مربوط به این مقاله را مشاهده کنید:

 

جهت درخواست مشاوره به صورت رایگان فرم زیر را تکمیل فرمائید.
پس از تکمیل فرم زیر، کارشناسان ما با شما تماس گرفته و در صورت تمایل، در محل شما حضور میابند

    برای دریافت مشاوره ی رایگان برای دریافت خدمات با شماره ی ۰۹۱۲۸۲۵۱۲۵۲ در تماس باشید.

    نظرات خود را در ارتباط با این مقاله برای ما بنویسید.

    موفق باشید.

    برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
    [کل: ۰ میانگین: ۰]

    پیام بگذارید

    آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    *

    code